Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Uprava policije: Pojačane mjere bezbjednosti na utakmici Budućnosti i Partizana

Iz UP na kraju zaključuju da su sigurni da će Podgorica kao mnogo puta do sada biti dobar domaćin

Košarkaši Budućnosti Volija i Partizana večeras igraju derbi ABA lige, a na samoj utakmici se najavljene veće mjere bezbjednosti-

“Imajući u vidu značaj utakmice Budućnost-Partizan, te da se na istoj očekuje veliki broj navijača pristalica oba kluba, uz pojačano angažovanje službenika policije preduzeće se sve mjere i aktivnosti, kako bi ista protekla u najboljem redu”, najavljeno je iz z Odjeljenja bezbjednosti Podgorica i Uprave policije.

Oni naglašavaju da će fokus biti na organizovanim navijačkim grupama.

“Poseban fokus će biti na organizovanim navijačkim grupama, koje su, uzimajući u vidu značaj večerašnjeg susreta, svoje pristalice pozvali da u što većem broju budu na večerašnjoj utakmici”.

Iz UP na kraju zaključuju da su sigurni da će Podgorica kao mnogo puta do sada biti dobar domaćin.

“Sigurni smo da će kao i mnogo puta do sada, Podgorica biti dobar domaćin, te da će svi akteri večerašnje utakmice doprinijeti da ona bude pravi sportski spektakl”, saopštili su iz Uprave policije.

I iz uprave Budućnost Volija pozvali su sve svoje navijače, da u meču sa Partizanom ne bude vrijeđanja gostujuće ekipe i njihovih porodica.

“Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vjetar u leđa našim igračima i ekipi”, navodi se u saopštenju kluba.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve