Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Konte pregovara za Bejla, Elmas zvanično stiže u Napoli

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

L DAN (22.07.2019)

17:30 Elif Elmas od sjutra će biti i zvanično novi fudbaler Napolija. Kako javlja italijanski Skaj Sport Elmas se dogovorio na timom iz Napulja o uslovima, tako da je obavijestio čelnike Fenerbahčea da se seli u Italiju.

Foto: Fotospor.com

Elmas bi u utorak trebalo da prođe medicinske preglede i potpiše ugovor.

U pitanju je ekstra talentovani reprezentativac Sjeverne Makedonije, koji nagovještava veliku karijeru.

Zbog toga će Napoli platiti čak 15 miliona eura obeštećenja.

Ugovor će biti potpisan na pet godina.

15:58 Da se u Real Madridu svim silama bore da se riješe Gereta Bejla, koji ne želi da napusti klub, jasno je kao dan, ali ono što je za sada nejasno je gde će nastaviti karijeru.

Foto: Xlivesport.com

Mediji su Velšanina proteklih dana povezivali sa njegovim nekadašnjim klubom, Totenhemom, kao i Guanom iz Pekinga, u kome bi postao jedan od najplaćenijih fudbalera na svijetu.

On bi u kineskom klubu zarađivao 1,1 milion dolara na sedmičnom nivou, što bi na godišnjem bilo 60 miliona.

Međutim, mediji u Italiji i Španiji danas donose nove informacije, koje kažu da je napadač otpočeo pregovore sa Interom.

Trener kluba iz Milana Antonio Konte želi da rekonstruiše tim, želi nova zvučna pojačanja, ali stvari ne idu nimalo lako.

Prva želja mu je bila da dovede Romelu Lukakua iz Mančester Junajteda, ali pregovori dva kluba su se jako otegli jer Italijani nemaju dovoljno novca za obeštećenje.

Bejl je u Real stigao 2013. godine iz Totenhema i od tada je postigao 102 gola i zabilježio 64 asitencije u svim takmičenjima.

15:20 Avantura Marka Roga u dresu Kaljarija će i zvanično početi uskoro.

Foto: Foxsportasia.com

Hrvatski vežnjak stigao je u Milano na ljekarske preglede prije nego što se i zvanično pidruži ekipi sa Sardinije.

Kaljari je dogovorio dolazak Roda na jednogodišnju pozajmicu uz obavezan otkup na kraju sezone.

Tako će Kaljari odmah inkasirati dva miliona eura, dok će preostalih 13 miliona na račun Napolitanaca biti uplaćeno na kraju sezone.

Za 23-godišnjaka se od ranije znalo da će napustiti Napoli, a kao jedna od mogućih destinacija spominjao se Ajntraht iz Frankfurta.

Rog je u Napoli stigao iz zagrebačkog Dinama 2016. godine, prvobitno na pozajmicu, da bi ubrzo njegov ugovor bio otkupljen. Ukupna vrijednost njegovog transfera iznosila je blizu 15 miliona eura.

Prošle sezone igrao je na pozajmici u Sevilji.

11:10 Italijanski šampion Juventus i dalje planira da se odrekne golgetera Gonzala Iguaina i pusti ga u drugi klub ovog ljeta, prenosi Gazeta delo Sport.

Foto: Goal.com

Iako je argentinski napadač bio zapažen u porazu od Totenhema (3:2) u prijateljskoj utakmici, dao gol i čak nosio kapitensku traku u drugom poluvremenu, torinski klub ne računa na njega ozbiljno.

Iguain nije promijenio planove kod čelnika kluba Fabija Paratićija i Pavela Nedveda i čeka se transfer vjerovatno u Romu.

Prethodno, Rimljani moraju da prodaju Edina Džeka u Inter, ali traže 20 miliona eura, odnosno osam više od ponude “neroazura”.

Ipak, ove nedjelje očekuje se da Inter podigne ponudu na 15 miliona eura, plus određene bonuse, kako bi se posao konačno završio.

08:07 Marko Asensio po svemu sudeći neće napustiti Real Madrid, iako su španski mediji pisali da bi lijevo krilo moglo da napusti tim Zinedina Zidana.

Foto: Givemesport

23-godišnji Španac je prošle sezone odigrao 44 utakmice za Kraljevski klub u kojima je postigao 6 golova i upisao je 9 asistencija.

Španska radio stanica Cadena SAR javlja kako je Real Madrid odbio šest ponuda koje su stigle za Asensija jer Zidan najozbiljnije računa na njega.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve