Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Baloteli pregovara s Parmom, Voker produžio sardanju s Sitijem

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XVII DAN (18.06.2019)

17:38 Mario Baloteli blizu je povratka na Apeninsko poluostrvo. Popularni Super Mario je u pregovorima sa Parmom, a prema pisanju Gazete delo Sport saradnja nije daleko od realizacije.

Foto: Cdm.me

Baloteliju za desetak dana ističe ugovor sa Marsejom i biće slobodan u izboru nove sredine.

Kontroverzni napadač od uprave Parme zahtijeva godišnju platu od četiri miliona eura i ne bi prešao na stadion Tardini  za manji novac.

Prije Marseja, Baloteli je igrao za Nicu, Milan, Liverpul, Mančester Siti i Inter.

16:33 Mančester siti je obavio veliki posao danas pošto je svoj ugovor produžio Kajl Voker. Desni bek je jedan od ključnih figura u odbrani “Građana” koji su u nedavno završenoj sezoni osvojili sve trofeje u Engleskoj, pa je Pep Gvardiola želio da se osigura tako što će ga blindirati do 2024. godine.

Foto: Skysports.com

Reprezentativac Engleske je u Mančester stigao iz Totenhema na ljeto 2017. godine, a do sada je upisao tačno 100 utakmica u dresu Sitija.

“Igranje u Sitiju mi najviše znači, ovo je bila laka odluka i oduševljen sam zbog toga”, istakao je Voker prilikom potpisivanja novog ugovora.

14:04 Uz Petra Grbića, novi član Budućnosti danas će najvjerovatnije postati i Miloš Vučić – dijete Sutjeske trenira sa “plavima”, a trebalo bi da potpiše dvogodišnji ugovor.

Foto: Cdm.me

Vučić (23 godine), koji se protekle sezone nije naigrao kod Nikole Peca Rakojevića (odigrao svega 13 utakmica na tri fronta), jer je iskusni stručnjak na mjestu desnog beka forsirao Cigera i Grivića, dolazi u Budućnost da zamijeni Perišu Pešukića koji je otišao u Partizan.

Miloš Vučić je sa Sutjeskom osvojio četiri titule plavi vjeruju da šampionski pelcer može da prenese u Podgoricu.

Budućnost su napustili golman Milan Mijatović (Levski Sofija), Periša Pešukić (Partizan), Ilija Tučević, Miloš Krkotić, Ivan Delić i Stefan Filipović.

Nove ugovore potpisali su Miloš Dragojević, Draško Božović i Luka Mirković, čeka se odgovor Miloša Mijića, kojem su ponuđeni maksimalni uslovi za produžetak saradnje.

10:40 Šampion Engleske Mančester siti ponudio je Napoliju 95 miliona eura za transfer senegalskog fudbalera Kalidua Kulibalija, prenosi Gazeta delo Sport.

Foto: Fourfourtwo.com

Menadžer “građana” Pep Gvardiola želi da se pojačanja u središnjem dijelu odbrane i Kulibalija učini najskuplje plaćenim defanzivcem ikada, odnosno nadmaši transfer Virdžila van Dajka iz Sautemptona u Liverpul od 84 miliona.

Snažni i hitri Senegalac bi odmah zauzeo mjesto doskorašnjeg kapitena Vensana Kompanija, koji je nedavno prihvatio da se vrati u Anderleht u ulozi trenera-igrača.

09:44 Mundo Deportivo je jutros na svojoj naslovnici objavio riječi brazilskog fudbalera Nejmara upućene prvom čovjeku PSŽ-a Naseru El Kelaifiju.

Foto: Standard.co.uk

“Ne želim više da igram za PSŽ. Želim nazad kući, odakle nikad nijesam trebao ni otići”, riječi su brazilskog fudbalera.

Nejmar za ‘kuću’ smatra Barselonu, gdje bi ga navodno rado ponovo vidjeli i već se prema tvrdnjama španskih medija njegov povratak uveliko sprema.

Nejmar je dobar dio prošle sezone propustio zbog povreda. Na kraju je odigrao samo 28 utakmica i imao je učinak od 23 gola i 13 asistencija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve