Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovač: Jovetić zaslužuje da igra, bio je veoma dobar

Crnogorski reprezentativac je na utakmici protiv Sent Etjena dobio šansu od starta i već u uvodnom dijelu meča ekipi trasirao put do lakog trijumfa

Stevan Jovetić još jednom je pokazao da zaslužuje znatno veću minutažu u Monaku.

Crnogorski reprezentativac je na utakmici protiv Sent Etjena dobio šansu od starta i već u uvodnom dijelu meča ekipi trasirao put do lakog trijumfa.

Bilo je 4:0 za tim iz Kneževine, nakon što je Jo-Jo bio strijelac vodećeg pogotka.

– Mislim da smo odigrali sjajan meč, dali smo četiri gola. Promašio sam penal u prvom poluvremenu, ali srećom ubrzo sam se ispravio. Srećni smo zbog ovakvog rezultata”, rekao je Podgoričanin.

Monako je na četiri boda manje od lidera Lila, ali uz meč više. PSŽ i Lion takođe mjerkaju titulu.

“Naše je da se fokusiramo isključivo na naredni izazov, da idemo utakmicu po utakmicu. Cilj na utakmici protiv Sent Etjena bio je pobjeda, a sada slijedi internacionalna pauza. Naš naredni meč je za dvije nedjelje protiv Meca”, zaključio je Jovetić.

Naš napadač je tek treći put u sezoni dobio priliku da se nađe u startnoj postavi. Trener Niko Kovač pohvalio je njegovu partiju.

– Jovetić je odigrao veoma dobro. Promašio je penal, dešava se, ali je kasnije dao gol. Zaslužuje da bude na terenu, s obzirom da je kao rezerva ušao u igru čak 22 puta, više od bilo koga drugog ove sezone, a u proteklih nekoliko utakmica igrao je dobro”, ocijenio je hrvatski stručnjak, koji je potom obrazložio odluku da najboljeg strijelca Visama Bin Jedera ostavi na klupi.

– Nije to bila kazna za Visam, jednostavnu treneru je neophodna borba za pozicije u timu i ja sam počastvovan što imam tako talentovane napadače poput Ben Jedera, Jovetića i Volanda, zaključio je Kovač.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve