Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivan Brnović: Bili smo bliži pobjedi

Pobjednika nije bilo u derbiju 29. kola Meridianbet Prve lige - Dečić i Budućnost odigrali su 1:1 i na taj način još više pomogli da se u borbu uključi i Sutjeska.

Derbi crnogoskog fudbala obilježili su navijači Budućnosti “Varvari”, koji su sredinom prvog poluvremena napravili prekid utakmice koji je trajao 55 minuta i završen je tako što su morali da napuste tribine.

Pobjednika nije bilo u derbiju 29. kola Meridianbet Prve lige – Dečić i Budućnost odigrali su 1:1 i na taj način još više pomogli da se u borbu uključi i Sutjeska.

Nakon meča utiske su sa novinarima podijelili treneri, Milorad Peković i Ivan Brnović koji je debitovao na klupi Podgoričana.

“Teška utakmica. Mislim da smo dobro ušli u duel, poveli na vrijeme. Desilo se to što se desilo. Duga pauza. Činjenica je da je Budućnost izašla bolje poslije te pauze, imala više od igre, imala kontrolu. Mi smo imali problema sa duelima. Prepustili smo im previše prostora. Nakon primljenog gola smo se stabilizovali. Na kraju mislim da je rezultat dobar za nas. Ova utakmica ništa nije riješila. Bitno je da nismo izgubili poslije svega šta se izdešavalo – turbulencija, nervoze. Čekamo subotu i sljedeću utakmicu. Svaka naredna je jako bitna. Ima još dosta utakmica, dosta bodova” kazao je Peković.

Budućnost je u drugom poluvremenu bila bolji rival i malo je nedostajalo da dođe do pobjede, svjestan je toga i trener “plavo-bijelih” Ivan Brnović koji je u utakmici na “DG Areni” debitovao kao sef stručnog štaba.

“Jako sam zadovoljan pristupom i načinom na koji smo igrali, brzo, agresivno i na momente atraktivno. Mislim da je utakmica bila dobra, živa, imamo profil igrača koji mogu da igraju na tom nivou. Kada se završi 1:1 onda je to i zasluženo, ali mislim da smo bili bliži pobjedi, imali smo neke situacije neke koje smo mogli da riješimo i u prvom poluvremenu, oklijevali smo sa nekim šutevima, očigledno je da nam fali završnica i radićemo na tome“, kazao je novi trener Budućnosti.

U narednom kolu Budućnost dočekuje Rudar, Dečić gostuje Petrovcu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
10.04.2024-06:59 06:59

Dečić nema svoj teren, jer se renovira, pa bi mogao utakmice igrati u Skadru, po ugledu na vaterpolo klub primorac koji utakmice igra u Trebinju.