Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

SDP-SD-LP predale koalicionu listu u Budvi, nosilac Petar Odžić

Kako je istakao, pozitivne reakcije su očekivane, jer se radi o stvaranju širokog evropskog pokreta. Ova koalicija koja će biti najprijatnije iznenađenje 26. maja, i vratiti će Budvi dostojanstvo, a posvađanim građanima pružiti pomirenje

Velika mi je čast i privilegija što predvodim listu pobjedničke koalicije SDP-SD-LP i građani, koju je za samo nekoliko dana svojim potpisima podržalo nekoliko stotina građana Budve, poručio je nosilac liste, Petar Odžić. 

Kako je istakao, pozitivne reakcije su očekivane, jer se radi o stvaranju širokog evropskog pokreta. Ova koalicija koja će biti najprijatnije iznenađenje 26. maja, i vratiti će Budvi dostojanstvo, a posvađanim građanima pružiti pomirenje.

“Ovih dana često čujemo obećanja političkih partija kako više neće raditi iste greške i da su shvatili u čemu su griješili. Mi građanima možemo obećati da ćemo biti isti kao i do sada, radićemo čisto, časno i u korist svih građana Budve! Pokazali smo da umijemo da upravljamo gradom, kao i da politika može da bude časno zanimanje. Uvjek smo bili protiv lopovluka i kriminala, nas nema u žutoj štampi i sky aplikacijama, nismo članovi nijedne političko-kriminalne hobotnice, koje i pored promjena vlasti, i dalje rade suprotno interesima građana Budve”, naveo je Odžić.

Prema njegovim riječima, Budva kao najbogatiji grad u Crnoj Gori nema porodilište, Sud, nema Dom za stare, nema Centar za kulturu, i nema besplatni vrtić za naše najmlađe.

“Sa ljudima sa ove liste, učinićemo sve da u narednom mandatu sve to promijenimo. Zato sam izuzetno zahvalan svim ljudima koji su u politički turbulentnom vremenu hrabro podržali našu listu, i time nam dali snagu da istrajemo u namjeri da Budvu učinimo gradom poželjnim za život! 26 maja ćemo se zajedno radovati jer ova koalicija je jedini “ČIST IZBOR ZA BUDVU”, zaključio je Odžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve