Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

HAOS NA BANOVOM BRDU: Navijači Partizana prekinuli meč Čukarički – Partizan

Navijači Partizana u prvih 20 minuta utakmice Čukarički - Partizan naBanovom brdu dva puta su izazvali prekid meča, prvi put u 6. minutu, potom i u 18, i neizvjesno je kada će ovaj susret biti nastavljen.

Navijači Partizana u prvih 20 minuta utakmice Čukarički – Partizan naBanovom brdu dva puta su izazvali prekid meča, prvi put u 6. minutu, potom i u 18, i neizvjesno je kada će ovaj susret biti nastavljen.

Grobari su već dugo nezadovoljni stanjem u srpskom fudbalu, u kojem je Crvena zvezda privilegovana, ali i načinom na koji aktuelno rukovodstvo Partizana vodi klub, jer je sada svima jasno da aktuelni predsjednik Milorad Vučelić i direktor Miloš Vazura imaju zadatak od Aleksandra Vučića da svim silama spriječe svoj klub da se bori za titulu.

Navijači Partizana su u 6. minutu ubacivali baklje u teren, potom i stolice, a sve se ponovili 12 minuta kasnije. Nakon toga odlučeno je da se isprazni istočna tribina na kojoj su bili smješteni, ali su i tada Grobari pravili probleme i došlo je do kratkotrajnog sukoba sa policijom.

U međuvremenu je završeno i prvo poluvrijeme utakmice Voždovac – TSC 1:2, tako da taj rezultat ne ide na ruku Partizanu u borbi za drugo mjesto koje vodi ove godine u kvalifikacije za Ligu šampiona.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve