Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Gasperini: Ovo nam je škola

Ekipa iz Bergama nije bila na očekivanom nivou u susretima  s kraljevskim klubom, pa je zasluženo ispala u osmini finala Lige šampiona ukupnim rezultatom 1:4

Trener Atalante Đan Pjero Gasperini mirno je prihvatio eliminaciju iz Lige šampiona, istakavši da je za sve u klubu dvomeč s Realom bila velika škola.

Ekipa iz Bergama nije bila na očekivanom nivou u susretima  s kraljevskim klubom, pa je zasluženo ispala u osmini finala Lige šampiona ukupnim rezultatom 1:4.

– Sve bih isto uradio da mogu ponovo, potpuno isti izbor igrača. Poklon gol, pa penal, uz pogodak iz prve utakmice, potpuno su nam zatvorili vrata. Kada ovako pokloniš gol rivalu, onda samom sebi otežavaš posao. Šteta, mislim da smo mogli bolje. Sve je krenulo od starta lošim putem i nismo uspjeli da se vratimo nazad, ocijenio je Gasperini.

Strateg tima iz Bergama na kraju evropskog puta kaže da je – zadovoljan.

– Sve što se desilo je sjajna škola za igrače, mene trenera, upravu kluba. Vidjeli smo još jednom kako izgleda igrati na evropskoj sceni. Moramo da budemo zadovoljni, izbacili smo Ajaks u grupi u kojoj je bio i Liverpul. Obje utakmice sa Realom su mogle drugačije da se završe. Sada se okrećemo prvenstvu do maja, podvukao je Gasperini.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve