Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

FSS ostao bez predsjednika: Kokeza podnio ostavku

Dosadašnji prvi čovjek srpskog fudbala nedavno je bio priveden na informativni razgovor u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala

Slaviša Kokeza nije više predsjednik Fudbalskog saveza Srbije.

On je danas podnio ostavku na tu funkciju.

– Želim da obavijestim moje saradnike, kao i sportsku i fudbalsku javnost da se povlačim sa funkcije predsjednika Fudbalskog saveza Srbije. U želji da, prije svega, reprezentaciji omogućim neophodan mir, spreman sam za novu borbu u kojoj ću sve učiniti da demantujem napade na moje ime i ličnost, naveo je Kokeza.

Dosadašnji prvi čovjek srpskog fudbala nedavno je bio priveden na informativni razgovor u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala.

– Poštujući sve ono što se u tom odnosu izgradilo, niko ne treba Aleksandra Vučića i Srbiju da brani od Slaviše Kokeze, jer Slaviša Kokeza je bio uz Aleksandra Vučića i Srbiju kada mnogi to nisu smjeli ili htjeli. Ponosan tada, ponosan i sada kada se brutalno iznose opasne neistine koje su naravno nanele štetu i funkciji koju više neću da obavljam. Povlačim se sa mjesta predsjednika Fudbalskog saveza Srbije kako bih cijelog sebe stavio u službu pravde i istine koji će biti moja vodilja u budućem periodu, dodao je Kokeza.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve