Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Finalna serija počinje u utorak, nema više promjena termina

Čelnici Admiralbet ABA lige ostali pri prijedlogu da finale počne narednog utorka, odnsno 13.j una prvom utakmicom u Areni.

Admiralbet ABA liga je objavila zvaničan raspored finalne serije regionalnog takmičenja. Prvi meč je zakazan za 13. jun s početkom od 20 časova, a domaćin će biti Partizan u beogradskoj Areni.

Na taj način je odbačen prigovor crno-bijelih, koji su tražili da mečevi budu odigrani prema ranije utvrđenom rasporedu, sve za po dan ranije – 12, 14. i 17. jun, odnosno 19. i 22. ako bude četvrtog i petog meča.

Po sada već zvaničnom rasporedu, drugi meč će biti odigran 15. juna na istom mjestu od 20 časova, poslije čega se serija seli u dvoranu “Aleksandar Nikolić”. Termin treće utakmice je nedelja 18. jun od 20.30, a eventualne četvrte 20. juna.

Ukoliko bude majstorice, ona će biti odigrana u petak 23. juna, a domaćin će ponovo biti Partizan. Satnice četvrtog i petog meča biće naknadno objavljene, ako budu bile na programu.

Do pomjeranja ranije utvrđenih termina došlo je zbog veoma malog razmaka između finala Superlige i ABA lige. Nakon jučerašnjeg sastanka vodećih ljudi dvije organizacije u hotelu Kraun Plaza dogovoreno je da finalna serija između Crvene zveze i FMP Železnika započne 9. juna. Drugi meč bi bio odigran 11. juna, a eventualna majstorica 12. juna, dok bi finale ABA lige krenulo 13. juna, a završilo najkasnije 23. juna.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve