Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Đoković: Većina članova mog stručnog štaba nije bila za to da igram Indijan Vels prošle godine

"Definitivno nijesam bio spreman za takmičenje na tom nivou prošle godine. Nekako sam se uvjerio da jesam, ali zaista nijesam bio spreman,"

Novak Đoković je ove sezone došao kao prvi favorit na Indijan Vels gdje će juriti šestu rekordnu titulu.

Foto: Tennisworldusa.com

Najboljem teniseru svijeta još uvijek je u sjećanju prošla godina kada je bio daleko od prave forme i već na startu Mastersa u kalifornijskoj pustinji poražen od Tara Danijela.

“Definitivno nijesam bio spreman za takmičenje na tom nivou prošle godine. Nekako sam se uvjerio da jesam, ali zaista nijesam bio spreman,” iskren je Đoković koji dodaje:

“Većina članova mog tima u to vrijeme je bila protiv toga da se takmičim u Indijan Velsu i Majamiju jer je bilo prerano posle operacije.”

Ipak, nakon Indijan Velsa krenuo je povratak Đokovića na stare staze slave.

“Bilo je to prilično putovanje u poslednjih 12 meseci. Ne žalim što sam igrao u Indijan Velsu i Majamiju. Mislim da sam iz tadašnje perspektive morao da donesem drugačiju odluku, ali verujem da sam naučio neke vredne lekcije koje su mi pomogle da ostvarim neverovatne rezultate u sledećih sedam, osam meseci i da od 22. napredujem do prvog mesta na svetu za manje od pola godine”, kazao je Đoković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve