Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

OIK Budva: Proglašeno devet izbornih lista

Rok za njihovu predaju je prošao, tako da se sada definitivno zna između kojih će se političkih opcija Budvanke i Budvani opredjeljivati

Uoči lokalnih izbora u Budvi, koji će biti održani 26. maja, tamošnja Opštinska izborna komisija proglasila je devet lista.

Rok za njihovu predaju je prošao, tako da se sada definitivno zna između kojih će se političkih opcija Budvanke i Budvani opredjeljivati.

Prvo je potvrđena lista “Dr Vujičić Božidar – Za stvarne promjene”, a potom i “Demokrate – Budva odlučuje – Đorđe Zenović”.

Nakon toga, potvrđena je i lista “Čist izbor – Petar Odžić”, na kojoj su Socijaldemokratska partija, Socijaldemokrate, Liberalna partija i građani.

“Budva može bolje – prof. dr Nikola Milović” naziv je liste Demokratske partije socijalista, a potvrđena je i lista “URA – dr Dritan Abazović – Drugačije”.

Prekjuče je potvrđeno više lista, i to “Crnogorska evropska Budva – dr Novak Adžić – CEP”, “Evropa sad – Budva ima šansu – dr Predrag Zenović”, “Budva naš grad – Nikola Jovanović” i “Za budućnost Budve – Budva otvoreni grad”, na kojoj su kandidati Nove srpske demokratije,Demokratske narodne partije, Socijalističke narodne partije, Pokreta za promjene, Ujedinjene Crne Gore, Demosa, Prave Crne Gore, Radničke partije i Slobodne Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve