Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Perović: Vrijedi se boriti za oporavak Budve

Sugrađankama i sugrađanima je poručio da ne dozvole da nakon 26. maja njihovi glasovi budu još jedna prilika za potkusurivanje stranačkih funkcionera kojima je naš opšti, zajednički interes na posljednjem mjestu

Kandidat za odbornika list “ČIST IZBOR – Petar Odžić – SDP, SD, LP i Građani” Jovo Perović obratio se građanima Budve, navodeći da dijeli sa njima svakodnevne probleme u toj opštini, te da je siguran da su “prezasićeni mnogobrojnim obećanjima” koja svakodnevno, kako kaže, slušaju i posredno i neposredno.

“Tokom proteklog perioda, SDP je u lokalnom parlamentu afirmisao i snažno se zalagao za pitanja koja se tiču dobrobiti svih građanki i građana Budve. Ono što nas očekuje u narednom periodu biće od presudnog značaja za dobrobit naše djece, a kroz razgovor sa vama poruke podrške ulivaju nam optimizam da se vrijedi boriti za oporavak Budve. Danas je besmisleno govoriti o svim lošim namjerama koje su kontinuirano srozavale našu opštinu, stoga je lista časnih, odgovornih i profesionalnih pojedinaca okupljenih pod rednim brojem 8, čist i pravi izbor za sve one koji žele dobrobit našem gradu”, naveo je Perović.

Sugrađankama i sugrađanima je poručio da ne dozvole da nakon 26. maja njihovi glasovi budu još jedna prilika za potkusurivanje stranačkih funkcionera kojima je naš opšti, zajednički interes na posljednjem mjestu.

“Upravo zato je važno da Budvom upravljamo na jasnim i beskompromisnim osnovama iz naše opštine, kako bismo istinski unaprijedili i poboljšali uslove za svakodnevni život svih nas. Drage sugrađanke i sugrađanki, vjerujem da ste svjesni svih loših postupaka prethodne vladajuće strukture u našem gradu i da vođeni tim saznanjem, ma koju političku opciju da ste ranije podržavli, želite napredak Budve i jednake šanse za svakoga, bez partijskih i političkih prednosti. Zato je lista „Čist izbor – Petar Odžić“ SDP, SD, LP i građani nedvosmisleno najbolji izbor za sve dobronamjerne ljude, spremne da zajedno sa nama rade na ekonomskom, infrastrukturnom i kulturnom oporavku Budve”, zaključio je Perović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve