Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Dočekao pravu šansu u Partizanu: Proljeće Igora Vujačića

Crnogorski štoper Igor Vujačić nastavlja sa sjajnim partijama u ''crno-bijelom'' dresu, a juče se drugo kolo zaredom upisao u listu strijelaca

Preko jeseni je i kod Sava Miloševića, kada bi dobio šansu, pokazao da ima kvalitet, kod Aleksandra Stanojevića je postao nezamjenjiv, a mreža Partizana zahvaljujući odbrani kojom komanduje rijetko se trese. Od ovog proljeća pokazao je i koliko je opasan u napadu.

Crnogorski štoper Igor Vujačić nastavlja sa sjajnim partijama u ”crno-bijelom” dresu, a juče se drugo kolo zaredom upisao u listu strijelaca

Partizan je protutnjao kroz Srem, sa 6:0 je torpedovao Inđiju, a naš fudbaler je u 89. minutu stavio tačku na trijumf beogradskog velikana. Nekadašnji defanzivac Zete najbolje se snašao nakon karambola u petercu domaćina i iz blizine lagano zatresao mrežu.

Vujačić je i tokom Lige nacija, kada je imao mnogo manje prostora u Partizanu, igrao sjajno za Crnu Goru, pa nema sumnje da će i uskoro u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo biti važan dio ”sokolova”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve