Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Koalicija Aleksandar Vučić – Ostoja Mijailović isjekli struju FK Partizan

Vučić i Mijailović iskoristili su priliku kad se skoro svi iz sportskog društva Partizan nalaze na odmorima, pa zato nisu uspjeli ni da reaguju.

Nakon što je sudska presda o oduzimanju stadiona bila u korist FK Partizan tandem snova za gašenje cijlog JSD Partizan Aleksandar Vučić – Ostoja Mijailović smislili su novi plan i za početak isključili struju na stadionu u Humskoj 1 zbog dugova 26.000.000 dinara, odnosno 222.222 eura.

Na taj način FK Partizan prisiljen je da plati struju  i zaustavi aktiuvnosti u prelaznom roku, dok FK Crvena zvezda za struju, vodu, kanalizaciju i telefone duguje godinama više od Parrizana, ali to nije problem.

Vučić i Mijailović iskoristili su priliku kad se skoro svi iz sportskog društva Partizan nalaze na odmorima, pa zato nisu uspjeli ni da reaguju.

U ovom trenutku teško je vjerovati da će klub moći da isplati svih 26 miliona dinara odjednom, ali to i jeste cilj SNS i Vučića koji već 12 godina studiozno rade na gašenju Partizana i zato su u klub na razne načine, prevare i nasiljem na najodgovornije funkcije doveli sve same “napredne” kadrove koji su poslušnici i rade sve što im gazda naredi.

Podshetimo Crvena zvezda je prema finansijskom izvještaju za 2022. godinu dužna 76 miliona eura, od kojih je bilo 13 miliona za porez koji je nedavno plaćen raznim finansijskim malverzacijama.

Zvezdan Terzić je novinarima rekao na konferenciji da je Crvena zvezda dobila “premiju na lutriji” od bonusa UEFA, što je bila laž koju je demantovao čak i Aleksandar Čeferin.

U međuvremenu je isplivao dokument koji pokazuje da je Crvena zvezda založila svoje prihode od UEFA firmi koja se bavi prodajom stočne hrane, sa obavezom da za posuđenih 10 miliona eura plati 12,5.

Mđutim i to je laž jer su Terzić i novi predsjednik FSS Dragan Džajić zavukli ruku u kasu FSS i trajno opelješili srpsku kuću fudbala samo dva dana nakon što su na njegovo čelo postavljeni Džajić i Nedimović.

Prema finansijskom izvještaju za 2022. godinu Partizan je dužan 35 miliona, od kojih devet za pšporez, dakle četiri manje od Crvene zvezde, tako da je teško vjerovati da privilegovana i zaduženija Crvena zvezda manje od Partizana duguje za struju, telefone, vodu, kanalizaciju, kada se zna da je prije nekoliko godina dug Crvene zvezde za struju bio 300.000 eura.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Filip
08.07.2023-02:48 02:48

Bila je struja iskljucena i zvezdi kad je Vucic bio na vlasti, ne manitajte. Rukovodstvo partizana katadtrofalno, dno dna. Pod hitno privatizovati klubove kao citav svijet. Samo veliki brendovi kao partizan zvezda hajduk dinamo pa i buducnost su drzavno vlasnistvo. Treba drzava da finansira milione za igrace a mi sms porukama lijevimo djeci. Bruka