Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Dečić i Sutjeska u nedjelju pred praznim tribinama

Aktuelni šampion Crne Gore i lider Budućnost sjutra gostuje Mornaru (20.30), gdje će pred tv kamerama pokušati da nastavi seriju pobjeda.

Ne baš uspješna reprezentativna nedjelja, prouzrokovala je 14 dana pauze tako da se sjutra se nastavlja Meridian 1. Crnogorska fudbalska liga utakmicama 8.kola.

Za subotu su zakazana četiri meča osmog kola, dok je derbi između Dečića i Sutjeske na programu je u nedjelju pred praznim tribinama na terenu OFK Titograda.

Aktuelni šampion Crne Gore i lider Budućnost sjutra gostuje Mornaru (20.30), gdje će pred tv kamerama pokušati da nastavi seriju pobjeda.
Nakon ne baš blistavog starta, fudbaleri Budućnosti nanizali su tri pobjede i u nastavak sezone ulaze sa prvog mjesta i sa dva boda više od Jezera i Petrovca.

S druge strane Mornar očekuje grčevita borba za opstanak, pošto su do sada ostvarili samo jednu pobjedu u sedam kola, uz četiri remija.

Rudar u prvom meču kola (16 h), u derbiju sjevera, dočekuje Jezero, dok je Petrovac tri i po sata kasnije (19.30) domaćin Jedinstvu Franci. U istom terminu (19.30) Mladost Lob.bet na “DG areni” dočekuje Arsenal.

Dečić i Sutjeska Meridianbet igraju u nedjelju u 19.30 – bez prisustva navijača. Razlog – Tuzani nisu obezbijedili nedostatke vezane za utakmicu “povećanog bezbjedonosnog rizika”, koje se ne mogu igrati na igralištu OFK Titograda, niti su obezbjedili “odigravanje utakmice na zamjenskom stadionu koji ispunjava adekvatne uslove za prisustvo gostujućih navijača”.

Dečić, koji je 4. na tabeli, nedavno je eliminisao Sutjesku u 1/8 finala Kupa, a Nikšićani očajnički žele prekid negativne serije od čak osam utakmica bez trijumfa, računaj

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve