Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Debakl Budućnosti u “Morači”

U dvije utakmice Budućnost je od Crvene zvezde ukupno izgubila 190:111, dakle sa 79 poena razlike.

Budućnost je doživjela još jednu rezultatsku katastrofu od Crvene zvezde u plej-ofu Admiralbet ABA lige.

Budućnost Voli je večeras u Podgorici poražena sa 56:97 (26:25, 8:23, 11:29, 11:20) i propisno se obrukala pred svojim navijačima u “Morači”.

U dvije utakmice Budućnost je od Crvene zvezde ukupno izgubila 190:111, dakle sa 79 poena razlike.

Otpor Budućnosti trajao je svega 10 minuta, odnosno jednu četvrtinu, koju je ekipa Petra Mijovića riješila u svoju korist i sve nakon toga proteklo je u znaku  Crvene zvezde.

Budućnost je povela 17:9 i tada su mnogi mislili da će Budućnost uspjeti da izjednači na 1:1, ili da će se igrati neizvjesna utakmica do samog kraja, ali je tada Duško Ivanović zatražio tajm-aut i sve se potpuno okrenulo.

U igru je ušao centar Luka Mitrović, koji je do poluvremena bio nerješiva enigma za odbranu Budućnosti, za čas je nanizao 16 poena i na poluvremenu je Crvena zvezda imala velikih 14 poena prednosti (48:34).

Nadali su se navijači Budućnosti reakciji u drugom poluvremenu, ali umjesto toga domaćin je potpuno potonuo i doživio jedan od najtežih poraza u istoriji kluba.

Činjenica da je Budućnost u drugom poluvremenu postigla manje poena nego u prvoj četvrtini na najbolji način oslikava anemičnu igru podgoričkog sastava u drugih 20 minuta igre.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve