Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

Milivoje oborio rekord, čeka se upisivanje u Ginisovu knjigu!

Prema podacima objavljenim u BEMAX medijima Katnić ne pije vodu već 19. dan! Stoga je zaslužio da bude proglašen za svjetskog rekordera u štrajku žeđu i da bude upisan u Ginisovu knjigu rekorda.

Slučaj bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, koji je uhapšen 14. aprila po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), zbog sumnje za stvaranje kriminalne organizacije i zloupotrebu službenog položaja, ne prestaje da intrigira javnost.

BEMAX mediji naklonjeni uhapšenom bivšem GST-u još od dana njegovog hapšenja pišu da Katnić štrajkuje glađu, navodno odbijajući da uzima hranu sad već gotovo impozantnih mjesec i po. Međutim, ono što je zaista fascinantno je što isti ti mediji pišu da Katnić odbija da uzima vodu od 6. maja, što ga stavlja u ravan medicinskog čuda!

Ne samo da ga stavlja u ravan medicinskog čuda, već mu i garantuje titulu svjetskog rekordera i upisivanje u Ginisovu knjigu rekorda!

Postoje zapanjujući slučajevi iz istorije koji dokumentuju ekstremne dužine vremena koje su ljudi proveli bez uzimanja hrane. Tokom 1960-ih, Britanac po imenu Angus Barbieri preživio je impresivnih 382 dana bez čvrste hrane. Istina, čovek iz Tejporta, Fajf, Škotska, bio je gojazan prije početka izgladnjivanja, unosio je čaj, kafu, vodu, gaziranu vodu i vitamine tokom boravka u bolnici Merifild u Dandiju.

Kada je u pitanju uzdržavanje od unošenja vode, najduži zvanično zabilježeni slučaj preživljavanja bez hrane i tečnosti je 18 dana kod Austrijanca Andreasa Mihaveca. On je 1. aprila 1979. godine, stavljen u ćeliji lokalne policije u Bregenzu, i tu je zaboravljen. Našli su ga 18. aprila i bio je na ivici smrti, ali ipak živ.

Međutim, prema podacima objavljenim u BEMAX medijima Katnić ne pije vodu već 19. dan! Stoga je zaslužio da bude proglašen za svjetskog rekordera u štrajku žeđu i da bude upisan u Ginisovu knjigu rekorda.

I ne samo što je zaslužio Ginisa, nego Milivoje začuđujuće lako podnosi ova ”nadljudska iskušenja”. Za očekivati je da čovjek, koji se toliko samokažnjava uskraćivanjem vode i hrane, ne može norlmalno da funkcioniše i da je na ivici kome. Međutim i pored svega toga Katnić je izuzetno aktivan – već sedmicama preko BEMAX medija vodi rat protiv institucije na čijem je čelu bio godinama.

Juče je objavljeno da je Katnić, sve uskraćujući sebe za hranu i vodu, pisao ministru pravde Andreju Miloviću, Vrhovnom državnom tužiocu Miloradu Markoviću, Glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću i postupajućim sudovima kukajući kako dozvoljavaju specijalnom tužiocu Milošu Šoškiću da ”pomiješa finansijsku i krivičnu istragu protiv njega”.

Bivši GST i njegovi saradnici iz takozvanog BEMAX klana svakih par dana od kad je Katnić uhapšen preko pisama, medijske posluge ili advokata sprovode nezapamćenu hajku na tužilaštvo, glavnog specijalnog tužioca, vrhovnog državnog tužioca i posebno na tužioca koji vodi slučaj.

Iako navodno gladuje i uskraćuje sebi uzimanje vode, Katnić nesmetano piše tužbe, šeta spuškim zatvorom i govori ostalim zatvorenicima da će Apelacioni sud da ga oslobodi, piše pisma i iznosi baraž opskurnih optužbi na račun postupajućeg tužioca. U javnosti je procurio snimak ”izmrcvarenog” Milivoja koji nakon 20 dana štrajka glađu grana rukama i više sati revnosno i pun elana daje izjavu pred specijalnim tužiocem. Zaista impresivno s obzirom na okolnosti u kojima se navodno nalazi i s obzirom da bi po, do sad ustanovljenoj medicinskoj praksi, trabalo odavno da pređe granicu iznemoglosti i normalnog biološkog funkcionisanja.

Sve u svemu nedvosmisleno slučaj za Ginisa! Samo je pitanje da li će iko taj rekord priznati, jer osim izvještaja BEMAX medija, ne postoji nijedna nezavisna potvrda da je Milivoje podvrgnut ovakvim teškim iskušenjima.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
kec
25.05.2024-08:32 08:32

I Aktuelno obara sve rekorde po zlobnom, nepravnom ustremljenju na jednog čojeka, po imenu Milivoje Katnić. Samo da se vidi, oće li to gospodin Ginis zapazit i dodijelit zasluženo priznanje! Ostaje i da se ćeka, oće li i nadaleko sposobni tužilac Šoškić rej, ko li mu sagradi kuću na pjenu od mora! Milivoje Katnić, iznemoga od glada i žeđa, reče mu. Ma Šole izgleda nema kat da potvrdi ili opovrgne, od brojanja šipkova i ostalijeh drača po Katnićevom razorenoj đedovini. Neki i nekdašnji Crnogorci, ne bi to što Šole i Novović i Sudije rade Katniću, radili ni najcrnjem neprijatelju, ma… Pročitaj više »

Rade Raicevic
25.05.2024-21:22 21:22
Reply to  kec

Katastrofa od teksta,licna mrznja prema covjeku

Naroz
26.05.2024-01:08 01:08

Izgleda ste vi krenuli putem tabloida Vesti, da ispratite ovo malo Crnogoraca što vam posjećuje sajt, i da se otvorite za neko novo tržište.