Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Andrija Slavković: Imali smo više vremena za trening od Partizana

Partizan nije u najboljem trenutku, pogootovo nakon onakvog poraza od Olimpijakosa u Beogradu, tako da osim domaćeg parketa Košarkaši Budućnosti imaju i blagu psihološku prednost.

Pretposljednje, 25. kolo Admiralbet ABA lige odlučiće ko će sa druge pozicije u doigravanje, Budućnost Voli ili Partizan. Pobjednik ovog meča imaće u polufinalu prednost domaćeg terena, mada teoretski i Budućnost  i Partizan u slučaju dva poraza Crvene zvezde mogu do prve pozicije.

Partizan nije u najboljem trenutku, pogootovo nakon onakvog poraza od Olimpijakosa u Beogradu, tako da osim domaćeg parketa Košarkaši Budućnosti imaju i blagu psihološku prednost.

Krilo Budućnosti Andrija Slavković kazao je da ekipa u derbiju sa Partizanom mora da bude maksimalno fokusirana, ukoliko želi da dođe do pobjede.

“Plavi” u nedjelju dočekuju Partizan u direktnom meču sa 2. mjesto u ligaškom dijelu ABA lige.

“Imali smo dosta vremena da se spremimo. Tokom sezone nijesmo imali vremena da treniramo više, pa je ova pauza od deset dana između dva meča došla u pravom trenutku. To je naša prednost u odnosu na Partizan, koji ima gust raspored. Pokušaćemo da u utakmicu uđemo sa maksimalnim fokusom i energijom”, kazao je Slavković.

Imao je i poruku za navijače.

“Očekujem punu Moraču do posljednjeg mjesta, navijači nam znače mnogo i očekujem njihovu punu podršku sa tribina“, zaključio je Slavković.

Plejmejker “plavih” Mekinli Rajt poručio je da će ekipa pružiti maksimum u derbiju.

“Moramo pobijediti, sada je to borba za drugo mjesto, tako da moramo uraditi sve za pobjedu. Imali smo nekoliko dobrih treninga i slobodnih dana da se oporavimo, što je dobro za nas. Bićemo spremni da pružimo maksimum“, rekao je Amerikanac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve