Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

ČOVIĆ ALHEMIČAR: Crvena zvezda u “Pioniru” protiv Mege

  Po svemu sudeći Nebojša Čović je pronašao neku alhemijsku formulu kojom je moguće u dvoranu smjestiti 12.000 gledalaca, a pri tome je i ulaz slobodan.

Crvena zvezda je donijela neočekivanu odluku da utakmice polufinala plej-ofa protiv Mege igraju u dvorani “Pionir” koja prima oko 8.000 gledalaca, iako je na početku sezone Nebojša Čović obavjestio svekoliku zvezdašku javnost da je oboren rekord Partizana i prodato čak 12.000 pretplatnih karata.

Kako će u dvorani koja prima samo 8.000 Čović smjestiti 12.000 navijača teško je objasniti, ali kada je Crvena zvezda u pitanju svakakve magije su moguće.

Po svemu sudeći Nebojša Čović je pronašao neku alhemijsku formulu kojom je moguće u “Pionir” smjestiti 12.000 gledalaca, a pri tome je i ulaz slobodan.

“Ono što nam je važno i gjde ćemo pokušati da napravimo veliki iskorak jeste Evroliga gdje će cilj biti Fajnal-for. To šta sad kažu, da li je ovako ili je onako, vidjećemo. Sezona počinje 30. septembra, naša prva utakmica je u ABA ligi u Banjaluci, a 5. oktobra je ovdje Asvel i samo bih podsjetio da je ostalo jako malo sezonskih karata. Plasirano je oko 12.500, a ostalo je oko 500-600 sezonskih karata. Neka naši navijači, simpatizeri, požure”, poručio je Čović je krajem septembra.

Nedugo nakon toga Crenu zvezdu je optužio Dragan Rakić, poslanik DS, da je od Crvene zvezde 12.000 pretplatnih karata otkupio Telekom i da Čović zloupotrebljava bliskos režimu i državne resurse.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Old delija
28.04.2024-13:18 13:18

Sta vas boli patka za zvezdu eto vam Bokan ljubite se sa onom sektom od kluba koji je vodio Dule miligorac i ljubimac prosle zute vlasti i sreća pa vise ne hara Srbijom, eto vam ga pa neka vodi budućnost veliki stručnjak.