Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Andrej Rubljev prokockao sve

Andrej Rubljev je bio projektovan kao rival Novaka Đokovića u četvrfinalu Rolan Garosa, ali to se neće desiti poslije njegovog nevjerovatnog poraza.

Nova veliko iznenađenje na Rolan Garosu dogodilo se danas, pošto je nakon velike prednosti od 2:0 u stovima eliminisan Rus Andrej Rubljev.

Naime, 28-godišnji Italijan Lorenco Sonego uspio je da savlada psihološki nestabilnog Rusa Andreja Rubljeva  sa 3:2 – 5:7, 0:6, 6:3, 7:6, 6:3.

To znači da su mogući rivali Novaka Đokovića u četvrfinalu Rolan Garosa sada Lorenco Sonego ili Karen Hačanov, a Andrej Rubljev koji ga je u prošlosti pobjeđivao na šljaci je ispao.

Svi su mislili da će sedmi igrač svijeta lako izaći na kraj sa 48, na ATP listi Lorencom Sonegom, pogotovo kada je Rubljov dobio prvi set nakon velike borbe, a drugi bez izgubljenog gema samo se čekalo kada će Rus meč riješiti u svoju korist, ali to se nije desilo.

Rus Karen Hačanov prvi je teniser koji se plasirao u osminu finala Rolan Garosa, pobjedom protiv Australijanca Tanasija Kokinakisa – 6:4, 6:1, 3:6, 7:6 (5).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve