Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Janik Siner protiv Novaka Đokovića

U polufinalu se očekuje veliki duel Siner - Đoković, a koliko je Italijan u dobroj formi najbolje govori podatak da je prvi teniser koji je stigao do polufinala Australijan ez izgubljenog seta još od Novaka Đokovića 2015.godine.

Italijan Janik Siner igraće prvi put u karijeri u polufinalu Australijan opena, pošto je danas u drugom četvrtfinalnom meču bio bolji od Rusa Andreja Rubljeva.

Siner je lakše nego se očekivalo pobijedio Rubljeva sa 6:4, 7:6 (5), 6:3, poslije dva sata i 39 minuta igre.

U polufinalu se očekuje veliki duel Siner – Đoković, a koliko je Italijan u dobroj formi najbolje govori podatak da je prvi teniser koji je stigao do polufinala Australijan ez izgubljenog seta još od Novaka Đokovića 2015.godine.

“Ovo je jedan od najvećih turnira, trudiću se da odigram najbolje protiv broja jedan – nekada je to veoma teško, ali ono što mogu da obećam je borba za svaku lopticu”, rekao je Siner nakon današnjeg meča.

Ranije danas Đoković je u sjajnom meču savladao Tejlora Frica (3:1) i plasirao se u svoje 11. polufinale Australijan opena – svaki prethodni put kada je ušao među četiri Novak je osvojio grend slem u Melburnu.

Četvrtfinale

Đoković – Fric 3:1 (7:6, 4:6, 6:2, 6:3)

Siner – Rubljov 3:0 (6:4, 7:6, 6:3)

Srijeda

03.30h Hurkač – Medvedev

10.45h Zverev – Alakaras

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve