Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Almerija šokirala Barsu

Izabranici legendarnog Ćavija dobili su željeni epilog madriskog derbija (1:1) i šansu da nakon 23. kola španskog prvenstva ostvare deset bodova prednosti u odnosu na kraljevski klub

Barselona je propustila priliku da već sada zaključa šampionsku trku u La Ligi – Katalonci su izgubili u gostima od Almerije (1:0) i dozvolili drugoplasiranom Realu da na ,,minus sedam“ sanja preokret na vrhu tabele.

Izabranici legendarnog Ćavija dobili su željeni epilog madriskog derbija (1:1) i šansu da nakon 23. kola španskog prvenstva ostvare deset bodova prednosti u odnosu na kraljevski klub.

Ipak, Levadovski i društvo okliznuli su se protiv tima iz donjeg dijela tabele koji se nakon senzacije protiv lidera izdigao iznad opasne zone.

Utakmicu je odlučio Ture – golom u 24. minutu na asistenciju Luisa Suareza.

Barsa je imala skoro tri puta više loptu u nogama, ali igrala u širinu, nedovoljno konkretno prema naprijed. Od ukupno 16 šuteva ka mreži domaćina, svega tri su išla unutra. Nijedan dovoljno dobar da završi iza leđa gomana Martineza.

Almerija je sada 15. na tabeli sa 25 bodova, dva više od Valensije koja je na poziciji ispadanja.

Đirona je slavila protiv Atletik Bilbaa na San Mamesu (3:2), uz veliku pomoć domaćih igrača koji su postigli dva auto gola. Selta je bila sigurna u meču sa Valjadolidom – 3:0. Seferović je pogodio u 17. minutu, a dvostruki strijelac bio je Veiga – u 32. i 64.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve