Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Zirojević: Vučić udario ćušku svojim vjernim slugama

Poručuje da Abazović mora znati, kako svaki proizvod za kratkotrajnu upotrebu na kraju, koliko god dobro služio, završi u smeću

Juče smo, na primjeru odlazećeg premijera i aktuelnog predsjednika, imali priliku da vidimo kako izgleda kad Aleksandar Vučić udari ćušku svojim vjernim slugama, kazao je portparol SD-a, Nikola Zirojević. 

Kako je naveo, dok je Milatović naivno želio da se predstavi kao ozbiljan državnik i posreduje u rješavanju višegodišnjeg problema koji predstavlja ozbiljnu glavobolju i za visoke činovnike EU i SAD, Abazović je, kroz dobro poznat pristup nuđenja izdaje sopstvenog naroda pokušao da se dodvori svom šefu, preciznije rečeno vlasniku.

“No, i jedan i drugi su dobili isti odgovor, da im se zacrvene uši”, istakao je Zirojević,.

On navodi kako Milatoviću, to može biti dobra poruka, jer je još na vrijeme – mani se ćorava posla, okreni se sopstvenoj državi i njenim građankama i građanima i služi samo i isključivo njenom, tj. njihovom interesu. Dobri odnosi sa svima – naravno, ali Crna Gora uvijek i svuda na prvom mjestu!

“Za Abazovića je, na moju sveopštu radost, već kasno. Njega je Vučić toliko potrošio, pohabao i ogulio, da je ostalo još samo da mu, od poniznosti i sluganstva, otpadnu lokne. Suočen sa činjenicom da se, kao što sam i najavljivao, u budućoj vladi neće pitati ama baš ništa, ovaj državnik u pokušaju pokušava da još nešto proda svom gazdi, ne bi li mu se više priklonio”, kazao je Zirojević.

Poručuje da Abazović mora znati, kako svaki proizvod za kratkotrajnu upotrebu na kraju, koliko god dobro služio, završi u smeću.

“Ta politička sudbina se, veoma brzo, i njemu samom smiješi”, zaključio je portparol SD-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve