Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković pita zašto Dritan ne objavi sugestije CANU: Da vidimo ima li hrabrosti da potpiše ovakav izdajnički ugovor

Vi hoćete umjesto uvida u vrhunsku pravnu analizu da predate ono što su naši đedovi i prađedovi gradili crkvi Srbije

Zašto Dritan i njegov kabinet ne objave sugestije CANU? Zato što se tiču prava svojine, poručila je poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković nakon što je premijer Dritan Abazović odbio sve primjede i sugestije koje su upućene na tekst ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC).

Iz kabineta Abazovića objavljene su primjedbe i dokumenta koja su stigla na adresu Kabineta, a među njima su Akcija za ljudska prava, pravno mišljenje autora Andreja Bracanovića, pravno mišljenje autora prof. Dr Vladimir Đurić, viši naučni saradnik i Vasilije Marković, master prava.

“Vi hoćete umjesto uvida u vrhunsku pravnu analizu da predate ono što su naši đedovi i prađedovi gradili crkvi Srbije. Da vidimo ima li Dritan hrabrosti da potpiše ovakav izdajnički ugovor?!”, navela je Vuksanović Stanković na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
01.08.2022-18:03 18:03

Ostaje da saznamo zašto je Temeljni ugovor miliji Dritanu od premijerske pozicije u Vladi. Da li osim ljubavi prema Temeljnom ima još nešto što kompenzuje gubitak premijerske stolice? Ako misli da će proći samo sa gubitkom premijerske pozicije, onda je iud ili je na drogama pa to ne shvata. Gdje će uteći poslije ovoga, šta mislite?

Rovca
01.08.2022-22:28 22:28

Ova žena je dosadna nama čobanima.

Vnmk
01.08.2022-23:03 23:03

Pobjeći će u sigurnu kuću Srbija , lako je pogoditi.I biće zaštićen kao Marović.Povremeno će otud i zalajati kao i pomenuti.