Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Vučurović: DF nudi dva predloga za tehničku vladu

Potreban dogovor parlamentarne većine.

Poslanik Demokratskog fronta (DF) i funkcioner Nove srpske demokratije Jovan Vučurović kazao je za RTCG da Demokratski front nudi dva predloga u vezi formiranja buduće vlade.

“U pitanju su dva predloga za tehničku vladu koja bi organizovala izbore – tehnička vlada od nestranačkih ličnosti, podržana od 41 poslanika plus stranke manjina ili tehnička vlada od političara, takođe uz podršku parlamentarne većine” kazao je Vučurović za Portal RTCG.

Kako je rekao, potreban je dogovor parlamentarne većine.

“U toj Vladi ne bi bilo mjesta za Demokratsku partiju socijalista”, ukazao je Vučurović.

On je naveo da je normalno da Vladu formiraju oni koji su pobijedili na izborima, i sve što bi bila saradnja sa DPS-om to bi bila velika izdaja narodne volje od 30.avgusta 2020.godine.

“Ako smo se 30 godina borili, trpjeli mnogo toga, onda da zajedno blokadom ključnih saobraćajnica u Crnoj Gori pokažemo da nećemo pristati na formiranje manjinske vlade koju bi podržala Demokratska partija socijalista”, podvukao je Vučurović.

 

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
20.02.2022-20:00 20:00

Jole Vucurovicu govno cetnicko dodji da mi se sitan napusis,a imas ta glibava usta za pusenje,balego od balege.

Safet
20.02.2022-20:19 20:19

Cetnice ko si ti da odredjujes kaka VLADA treba  biti  U CRNOJ GORI i jos trazis da nema CRNOGORACA ( DPS ) a znas da manjine nece bez CRNOGORACA -(DPS) to je isto kad bi odvojijo- DJECU OD MAJKE – Zapamti Cetnice da SU CRNOGORCI NA SVOJOJ DJEDOVINI i da nije ovo 1918 da  oces CG  bez CRNOGORACA!(DPS)  CELAVO I SIJEDO – treba izbacit iz politike!

GRAĐANSKI
20.02.2022-20:34 20:34

Ako je ovi Vučurović Hercegovac – neka se znade da su Hercegovci zlonamjerni spram Crne Gore.
Valjda ih muče kompleksi što su bili 400-500 dugih godina tursko. roblje.
Oružje su u svoje ruke gledali samo kad su im ga Turci davali da ga obrnu ili upere u Crnogorce, tj. ratuju protivu Crne Gore.
Sve je to fino objasnio mitropolit Vasilije Petrović u svojoj Istoriji Crne Gore.

COL
21.02.2022-06:10 06:10

Svakim danom, ova sijeda glava, sve više liči naa Marka Milačića, koji nema toga što ne bi učinio da sačuva ženi fotelju…Dobro rekoše stari ; ,, Lako je iźest govno no iźedi krš ako ti basta”.