Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Odžić: Ostaje da vidimo da li ćemo nastaviti euroatlanski put ili skrenuti stramputicama i tumarati u nepoznato

Kako je ocijenio, potpuno razoren bezbjedonosni sektor, obezglavljena UP, dva zaduženja od 800 miliona, ''suficit'' bez centa plaćenih obaveza, poruke o velikodržavnim projektima, paljenje lutki pisaca, slavljenje datuma tuđih država uz obilježja drugih naroda, fašistički usklici na sve crnogorsko, samo su neki od rezultata ''Rusije sad'' koje su dvojac Spajić-Mandić već isporučili Vučiću

Glasanjem protiv smjene Andrije Mandića u Parlamentu, kao i zajedničkom akcijom u Strazburu u kojoj su DF i PES stali na stranu Rusije, jasan je pokazatelj na koju stranu čelnici parlamentarne većine odvlače državu. Imaju različite zadatke i način djelovanja, ali je cilj isti! Sprečavanje ulaska Crne Gore u EU, vraćanje na velikodržavne projekte iz 90-ih, kao i potpuna finansijska destabilizacija, kroz dužničko ropstvo, saopštio je zamjenik predsjednika SDP, Petar Odžić.

Kako je ocijenio, potpuno razoren bezbjedonosni sektor, obezglavljena UP, dva zaduženja od 800 miliona, “suficit” bez centa plaćenih obaveza, poruke o velikodržavnim projektima, paljenje lutki pisaca, slavljenje datuma tuđih država uz obilježja drugih naroda, fašistički usklici na sve crnogorsko, samo su neki od rezultata “Rusije sad” koje su dvojac Spajić-Mandić već isporučili Vučiću!

“Država, kao i PES se nalaze na najbitnijoj raskrsnici, na kojoj nema popravnog! Da li ćemo nastaviti euroatlanski put i time očuvati stabilnost i mir, ili skrenuti stramputicama i tumarati u nepoznato, gledajući samo na Moskvu i Beograd, ostaje da vidimo”, naveo je Odđić.

On je izrazio očekivanje da će premijer Spajić iznaći snage da se u vremenu pred nama odupre malignim ruskim uticajima, prožetim kroz djelovanje DFa, i na taj način opravdati naziv pokreta čiji je lider

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve