Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

URA: Crna Gora sada izvjesno živi demokratiju, to je najveći kapital koji smo donijeli državi

Nakon jučerašnjih lokalnih izbora u 14 opština može se sa sigurnošu reći da demokratija sada izvjesno živi u političkom životu Crne Gore i to je najveći kapital koji je URA donijela državi, saopšteno je iz ove partije

Nakon jučerašnjih lokalnih izbora u 14 opština može se sa sigurnošu reći da demokratija sada izvjesno živi u političkom životu Crne Gore i to je najveći kapital koji je URA donijela državi, saopšteno je iz ove partije.

“Imamo razloga za zadovoljstvo jer smo sačuvali biračko tijelo, u mnogim opštinama gdje nijesmo bili zastupljeni u lokalnom parlamentu sada imamo svoje predstavnike, u nekim opštinama rezultat u odnosu na prethodne izborne cikluse je bolji”, ističe URA.

Kako su dodali, URA kao ozbiljan politički subjekat koji gleda u budućnost donio je u prethodnom periodu nepopularne ali ispravne odluke koji znače bolje društvo, prestanak politike podjela i mržnje, oštar obračun sa kriminalom i korupcijom…

“Stali smo na čelo fronta protiv mafije i ne namjeravmo da odstupimo do kraja. Politika DPS-a i BEMAX koalicije poražena je i ovog puta a sada je vrijeme da se intezivnije posvetimo unutrašnjem jačanju i istrajnom radu usmjerenom ka boljem životu svih naših građana. Raduje nas što opet pokazujemo da je naša politika evropske, građanske i ekološke države magistralni pravac za većinu građana u biračkom tijelu Crne Gore i što je takva politika budućnost na kojoj će počivati moderna Crna Gora”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
24.10.2022-13:36 13:36

URA ne hvali te se najveci kapital ce bit kad vas poceramo u proslost -Srusili ste VLADU  ZDRAVKA KRIVOKAPICA -MILATOVIC EVROPA SAD -Doslo vam je na naplatu akobogda za sva zlodjela koja ste ucinjeli  CG da odgovarate a NADAMO SE DA CE MILATOVIC ZNAT RADIT SVOJ POSA -NE CINJET DRUGOM ZLO A PAMTIT VASE PODMUKLO ZLO NANESENO NJIMA I DA CE VAM SAD NA PARLEMENTARNIM IZBORIMA  POCERAT VAS NA SMJETLISTE  I  URA I SNP DA NAM NE BRUKATE CG SA 0,2% PODRSKE -JEDNO SELO  KOJI STE SAMO ZA LOPOVLUK  I SVERCOM CIGARETA !

BobZekovic
24.10.2022-13:42 13:42

Ni D od demokraatije nijeste donijeli Crnoj Gori uraši. Širom ste otvorili vrata za srpsku okupacijeu Crne Gore, razvili ste kriminal i korujpciju do neviđenihh razmjera, omogućili ste diktaturu SRPSKE OKUPATORSKE CRKVE, oličene u vlasi nda državnom nivou, a sada i na mnogim lokalnim nivoima. Sada kad ste uradili ogromnu stvar za napredak srpskih fašističkih stranaka, postali se običan srpski ispljuvak. TO STE I ZASLUŽILI.

Amela
24.10.2022-14:11 14:11

Samo bih rekla -Pih -pih ogadili ste se i KRSU CRNOGORSKOM imamoli gram mozga da dozvolimo ko nam vodi VLADU -CG  sto prije raspisat PARLAMETARNE IZBORE -Dan jedan je dugacak da ovu VLADU  GLEDAMO i dozvolimo njen RAD !!!

Cicvara
24.10.2022-14:25 14:25

KAMEN CG DA ZAPLACE KO NAM VODI CRNU GORU-JEDINSTVEN SLUCAJ OD KAD POSTOJI SVIJETA -STO PRIJE IZBORI DA NE GLEDAMO TRENING  SA RUKAMA U SKUPSTINI ABAZOVICA RUKE DOLJE RUKE GORE DESNO LEVO 1-2-DESNO -LEVO-LEVO -DESNO -KRIMINAL LOPOVLUK A OD NJIH NEMA VECIH  KRIMINALACA TO ZNA I -EVROPA I SVIJET !!