Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Učinićemo sve da sadašnjost i budućnost Crne Gore bude bolja, potrebna nam je evropska država

''Da postanemo članica EU, država socijalne pravde, stabilna, očišćena od korupcije i kriminala. Nama je potrebna evropska i reformska država, i naša partija će, svidjelo se to nekima ili ne, istrajati na tom časnom putu, putu pomirenja i boljeg života svojih građana''

Vođen interesima građana Crne Gore i potrebe da se što prije odblokira evropski put i pristupi rješavanju nagomilanih problema, Glavni odbor Socijalističke narodne partije je donio svoju odluku. Na sve optužbe imamo jednostavan odgovor da nam je na prvom mjestu odgovornost prema našim građanima i biračima, saopšteno je iz SNP-a.

“Suočeni sa fijaskom na protestima zbog propale politike koju vode, Demokrate imaju izgleda jedini cilj da, brutalnim izmišljotinama na račun SNP-a, pokušaju da se ozbiljnije vrate na političku scenu Crne Gore. I svaki put, izmišljaju na isti ili sličan način, nazivajući izdajnicima rukovodstvo naše partije. Ipak, zaborav kod našeg časnog i istrajnog članstva ne postoji, tako da su nam još uvijek svježa sjećanja na izdajničke pohode iz SNP-a vrhuške Demokrata, koju su, i tada, zarad svojih sitnih privilegija i fotelja prodali sebe i svoj obraz. Ali to je njihov problem, i taj krst izdajnika i prevaranata neka sami nose, jer su ga “pošteno” zaradili”, poručuju iz te partije.

Uvijek će podsjećati Demokrate, kako kažu iz SNP-a, da je njihov lider (Aleksa Bečić) izjavljivao kako nije bitno ni kojim jezikom govore, niti u koju crkvu idu, “želeći da na taj način kaže da je jedina njihova vjera – vjera u fotelju”.

“I uvijek ćemo ih podsjećati da je njihov lider slavodobitno izjavljivao kako nije bitno ni kojim jezikom govore, niti u koju crkvu idu, želeći da na taj način kaže da je jedina njihova vjera – vjera u fotelju, zaboravljajući da jednog dana stižu na naplatu sve vrste demagogije, izmišljotina i prevara. Vjerujemo da im je konačno jasno da uskostranačka politika porodičnih zapošljavanja na visokim pozicijama može biti samo njihova trenutna, prolazna privilegija, i da je za vođenje ozbilje politike potrebna mudrost, iskustvo i istrajnost”, ističu iz SNP-a.

SNP će, kako naglašavaju, učiniti sve da sadašnjost i budućnost Crne Gore bude bolja.

“Da postanemo članica EU, država socijalne pravde, stabilna, očišćena od korupcije i kriminala. Nama je potrebna evropska i reformska država, i naša partija će, svidjelo se to nekima ili ne, istrajati na tom časnom putu, putu pomirenja i boljeg života svojih građana”, zaključuju iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Marina
08.03.2022-12:03 12:03

A u medjuvremenu da se potpise Temeljni ugovor u korist SPC,da se napravi inzinjering za popis u korist Srba,da se ostvari Otvoreni Balkan,koji ne ide sa evropskim integracijama,itd.
Nazalost vi ste nastavak SNP koja je zdusno bila uz politiku S.Milosevica. U medjuvremenu,izjasnite se o ruskoj agresiji na suverenu drzavu Ukrajinu,kao citav demokratski i civilizovani svijet.
Nista od toga, vi jednostavno nijeste za demokratiju.

COL
08.03.2022-12:06 12:06

Od kad je veliki DPS ove abortirao postao je evropejska partija…