Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Nadležni da ispitaju zapošljavanje u Upravi za šume

SNP koristi priliku da pozove inspekcijske službe da, u što hitnijem roku ispitaju zakonitost ovih radnji, uz poziv tužilačkim organima da, u okviru svojih nadležnosti, utvrde pomenute činjenice

Socijalistička narodna partija Crne Gore upozorila je direktora Uprave za šume Srđana Pejovića, da prestane sa, kako kažu, malverzacijama i nezakonitim radnjama.

“Naime, samo za posljednjih deset dana, sedamnaest ljudi sa područja Berana i Andrijevice nezakonito je, navodnim ugovorom o djelu, pozvano na zasnivanje radnog odnosa. Uz sve to, isključivo u izborne svrhe dijele se i nalozi za korištenje i sječu šuma”, navode u SNP-u.

SNP koristi priliku da pozove inspekcijske službe da, u što hitnijem roku ispitaju zakonitost ovih radnji, uz poziv tužilačkim organima da, u okviru svojih nadležnosti, utvrde pomenute činjenice.

“SNP uvjerava javnost i građane da ćemo, od novog ministra poljoprivrede zahtijevati da gospodina Pejovića pozove na odgovornost, kako bi se konačno utvrdile i otkrile navedene nezakonite radnje”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ana
23.03.2022-18:49 18:49

Tzv.novog ministra poljoprivrede Šćekića)treba pod hitno pozvati na odgovornost zbog nezakonitog zapošljavanja u Fondu za zdravstvo.