Srijeda, 29 Maja, 2024
Rubrika:

Spilberg pomaže Bajdenu u predizbornoj kampanji

Spilberg, dugogodišnji pristalica Bajdena, aktivno učestvuje na sastancima sa organizatorima ovog događaja, gdje će više od 5.000 delagata iz 50 država zvanično izabrati kandidate Demokratske stranke za predsjednika i zamjenika predsjednika

Stiven Spilberg, jedan od najpoznatijih holivudskih reditelja, pomaže američkom predsjedniku Džozefu Bajdenu u predizbornoj kampanji, pripremajući mu strategiju za nacionalnu konvenciju demokrata u avgustu, javio je NBC.

Spilberg, dugogodišnji pristalica Bajdena, aktivno učestvuje na sastancima sa organizatorima ovog događaja, gdje će više od 5.000 delagata iz 50 država zvanično izabrati kandidate Demokratske stranke za predsjednika i zamjenika predsjednika.

Spilberg navodno nudi svoje uvide o tome kako najbolje predsjednik SAD da „prenese uspjeh i viziju zemlje“ delegatima i gledaocima.

Izvori kažu da Spilberg želi da bude od pomoći predsjedniku što je više moguće jer smatra da su ovo jedni od najvažnijih izbora u istoriji SAD.

Bajden i bivši američki predsjednik Donald Tramp suočiće se u novoj trci za Bijelu kuću u novembru. Prema istraživanjima javnog mnijenja, podrška Trampu iznosi 49 odsto, a Bajdenu 43 odsto.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve