Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Sekulić: Policija dala medijima više dokumenata nego meni, pažljivo pakujte neseser kad krenete za Srbiju

Takodje, u neseseru sa ljekovima moga supruga su pronašli dvije table sa 24 tablete. Sve ukupno nas dvoje smo imali manje od jedne kutije tablet. Naknadnim uvidom u propise saznali smo da je dozvoljeno unijet jednu kutiju, po osobi, bez medicinske dokumentacije

Poslanica Dragica Sekulić opisala je na svom tviter nalogu šta se sve juče izdešavalo na granici, nakon čega je policija Srbije privela.

Juče sam iznenada otputovala za Srbiju na sahranu svojoj babi, spremna da ću na granici biti i zadržana i pretresena. Ipak, razlog zbog kojeg sam se uputila mi je bio mnogo važniji.

Na granici sam ciljano zadržana i kontrolisana iako sam graničnog policajca uredno informisala o razlogu putovanja. Prilikom detaljnog pretresa policajac je pažljivo pretresao i neseser sa ljekovima i u istom pronašao tablu u kojoj je bilo šest (6) tableta bromazepama od 3mg.

Takodje, u neseseru sa ljekovima moga supruga su pronašli dvije table sa 24 tablete. Sve ukupno nas dvoje smo imali manje od jedne kutije tablet. Naknadnim uvidom u propise saznali smo da je dozvoljeno unijet jednu kutiju, po osobi, bez medicinske dokumentacije.

To “otkriće” je bio razlog zbog kojeg smo moj nevjenčani suprug i ja dodatno zadržani na graničnom prelazu 2h, a zatim u pratnji policije sprovedeni u policijsku stanicu Tutin gdje smo još 3h davali pisanu izjavu i informacije vezano za psiho-aktivne supstance koje posjedujemo.

Za razliku od srbijanskih medija mi smo samo dobili Potvrde koje dijelim sa vama. Nakon 3h u policijskoj stanici “učinili” su nam i pustili nas da se branimo sa slobode zbog posjedovanja psiho-aktivnih supstanci, a protiv nas su pokrenute krivične prijave.

Mi se porodično zahvaljujemo državnim organima Republike Srbije na brizi o našem zdravlju i lošim navikama karakterističnim za nas uživaoce psiho-aktivnih supstanci. Sa svojim advokatom ćemo sprovesti sve ono što je u našoj moći.

A ako ste pažljivo pročitali tekst srbijanskih medija, dalje od skandaloznog naslova, mogli ste vidjeti prave razloge ovog spektakla. Sve što sam radila kao ministarka i što radim kao poslanica je jedino i samo u korist gradjana i ekonomije Crne Gore, ma šta mi pripisivali.

Živjeli… i pažljivo pakujte neseser kad krenete u Srbiju. zaključila je Sekulić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve