Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Sekulić: Imam polovinu kuće u Tivtu, od Stambene komisije nisam dobila ništa

Funkcionerka DPS-a Dragica Sekulić saopštila je da je danas njen advokat Nikola Martinović, nakon saslušanja u SDT-u, a prilikom davanja izjave novinarima napravio nenamjernu grešku kada je rekao da ona nema riješeno stambeno pitanje

Funkcionerka DPS-a Dragica Sekulić saopštila je da je danas njen advokat Nikola Martinović, nakon saslušanja u SDT-u, a prilikom davanja izjave novinarima napravio nenamjernu grešku kada je rekao da ona nema riješeno stambeno pitanje.

“Naime, on je izjavio kako sam ja saopštila tužiocu da nemam riješeno stambeno pitanje. Istina je da sam tužiocu sopštila da u vrijeme mog članstva u Stambenoj komisiji nisam imala riješeno stambeno pitanje i da od komsije nisam ni tražila ni dobila sredstva za rješavanje istog, niti da sam od rada u komisiji stekla bilo kakvu materijalnu korist”, pojasnila je Sekulić na Tviteru.

Ona je rekla da posjeduje polovinu kuće u Tivtu što se, kaže, vidi iz njenog imovinskog kartona.

“Iz mog imovinskog kartona se može vidjeti da posjedujem polovinu kuće u Tivtu, koju sam kupila sredstvima stambenog kredita kod komercijalne banke na period od 20 godina i koji uredno vraćam od 2019. godine, a o čemu redovno obavještavam ASK”, istakla je funkcionerka DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve