Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Sekulić: Funkcija i imunitet su potrošni, obraz teško može da se obnovi kad se jednom izgubi

Sekulić je ocijenila kako je potpuno jasno da je, skidanje imuniteta samo instrument kojim namjeravaju da ponize i isprljaju i nju i sve ono što je radila u svojoj karijeri

Funkcija i imunitet potrošni, a obraz teško može da se obnovi kad se jednom izgubi, kazala je poslanica DPS-a Dragica Sekulić reagujući na zahtjev koji je SDT uputio Skupštini da joj se ukine poslanički imunitet.

Ona je navela da ju je vijest o zahtjevu za ukidanje poslaničkog imuniteta od strane SDT-a zatekla na službenom putu, gdje kao poslanica u Plenumu Energetske zajednice, u Beču, predstavlja Parlament Crne Gore.

“Meni ovo nije prva krivična prijava i uvijek sam se kao gradjanka uredno odazvala na poziv SDT-a. Svaka krivična prijava protiv mene je uredno odbačena. Ovog puta nisam niti pozvana, niti je bilo ko tražio od mene bilo kakvu informaciju o ovom predmetu”, poručila je Sekulić.

Ona je ocijenila kako je potpuno jasno da je, skidanje imuniteta samo instrument kojim namjeravaju da ponize i isprljaju i nju i sve ono što je radila u svojoj karijeri, te da je to alat kojim se nekome vrlo lako uništava bilo kakva profesionalna budućnost, ime i prezime.

“To je način da od života nas i naših porodica naprave rijaliti jer je potpuno jasno da bih se i bez toga uredno odazvala pozivu… samo, tada ne bi mogli da nam upadaju u kuće, šetaju nas vezane i sve to prenose uživo na svojim medijima”, kazala je poslanica DPS-a.

Poručuje da je jedina namjera “performansa”, ponižavanje, prljanje i diskreditacija svakoga ko misli drugačije i još se usudi da to i kaže naglas.

“Sve što sam radila u svojoj karijeri radila sam u skladu sa zakonima i propisima, sa najboljom namjerom, za šta sam jedino bila plaćena platom državnog službenika što sam i bila deceniju i po”, istakla je Sekulić.

Poručuje da je spremna za svaku svoju odluku da odgovara nadležnim organima, sa ili bez imuniteta, kao i da stavi na raspolaganje podatke koje od nje budu tražili.

“Uostalom, ja poslanica nisam ni postala zbog imuniteta, nego da bih u parlamentu zastupala građane koji su mi taj mandat povjerili. Funkcija i imunitet su potrošni, a obraz teško može da se obnovi kad se jednom izgubi.  Do skorog viđenja u Podgorici, puno vas pozdravljam”, zaključila je Sekulić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
07.12.2022-13:50 13:50

Ovo je jedna postena gospodja..drzavnica..i politicarka..Kod nas vlada anarhija Dritanska..cenicka-mafijaska vlada..to su svastocinje..bez morala i savjesti..