Ponedjeljak, 13 Maja, 2024
Rubrika:

Rubljev nastavlja, Rune ide kući

Rubljev se plasirao u osminu finala mastersa u Madridu, nakon što je pobijedio 28. igrača svijeta Španca Alehandra Davidoviča Fokinu poslije dva seta sa 7:6 (10), 6:4.

Rus Andrej Rubljev igraće u osmini finala Mastersa u Madridu, dok je veliko iznenađenje eliminacija Danca Holgera Runea.

Rubljev se plasirao u osminu finala mastersa u Madridu, nakon što je pobijedio 28. igrača svijeta Španca Alehandra Davidoviča Fokinu poslije dva seta sa 7:6 (10), 6:4.

Trenutno osmi teniser svijeta pobijedio je nakon velike borbe i poslije dva sata i pet minuta igre.

Teniseri su u prvom setu osvajali gemove na svoje servise i odigran je taj-brejk koji je Rubljev dobio 12:10, nakon što Španac nije iskoristio pet set lopti.

Na početku drugog seta teniseri su napravili po brejk, poslije toga su bili sigurni u gemovima na svojim servisima sve do završnice, kada je Rubljev napravio novi brejk, što mu je obezbijedilo plasman u osminu finala.

Rus će u osmini finala igrati protiv Holanđanina Talona Grikspora, koji je napravio iznenađenje i ranije danas pobijedio Danca Holgera Runea 6:4, 4:6, 6:3.

Španac Karlos Alkaraz, koji brani titulu u Madridu nije imao problema i lako je sa 6:3, 6:3 pobijedio Brazilca Tijaga Sejbota Vilda.

Osmi nosilac Poljak Hubert Hurkač je takođe poslije dva seta i sat i 44 minuta igre pobijedio Njemca Danijela Altmajera sa 6:4, 7:6 (2).

U trećem kolu turnira u Madridu je kazahstanska teniserka Julija Putinceva, pobjedom protiv Amerikanke Karoline Dolhajd 6:2, 6:2.

Njena protivnica biće ruska teniserka Darija Kasatkina, koja je pobijedila sunarodnicu Anastasiju Pavljučenkovu 7:6, 7:5.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve