Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

SD: Zahtijevamo hitnu istragu povodom napada na dvojicu mladića u hotelu Mogren

Iz te partije kazali su da ukoliko se sumnje ispostave kao tačne da bi odbornik DF-a u Budvi trebalo da podnese ostavku na tu funkciju

Zahtijevamo hitnu istragu povodom napada na dvojicu mladića u budvanskom hotelu “Mogren”, o kojem je javnost saznala iz medija, poručile su večeras Socijaldemokrate (SD).

“Pogotovo ako uzmemo u obzir sumnje da ih je, bezbjednosno interesantno lice, inače odbornik DF-a u budvanskom parlamentu, napalo zbog toga što su podigli dva prsta. Ovi navodi bude sumnju da je, svakako nedopustiv napad, inspirisan nacionalnom i političkom mržnjom, što zahtijeva hitnu reakciju nadležnih i zaštitu žrtava koje su napadnute samo zato što se, u sred Crne Gore, izjašnjavaju kao Crnogorci”, navode iz SD-a.

Iz te partije kazali su da ukoliko se sumnje ispostave kao tačne da bi odbornik DF-a u Budvi trebalo da podnese ostavku na tu funkciju.

“Činjenica da, nakon događaja, mladići nijesu željeli da se pridruže gonjenju te da su, suprotno onome što govore snimci sa nadzornih kamera, tvrdili da su bili pijani i pali, samo govore o dozi straha koju oni, kao nacionalni Crnogorci, osjećaju u sopstvenoj državi. Ukoliko se, s druge strane, ove sumnje ispostave kao tačne, najmanje što je za očekivati jeste da Mladen Kažanegra, odbornik DF-a u Budvi, podnese ostavku na tu funkciju”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
19.02.2023-19:44 19:44

Ma to ti je završeno, sad će ministar podići i vojsku i policiju inače je on poznat ka velji Crnogorac i branitelj svega crnogorskog.

Tara
19.02.2023-21:07 21:07

Budva..grad fasista..primitivaca..mafijasa..siledzija….