Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Injac: Godišnja nagrada Asocijacije menadžera jedno od najznačajnijih priznanja koje dodjeljuje struka

''Kroz posvećen rad, stvarate poslovnu klimu koja podstiče inovacije, zapošljavanje i ekonomski rast našeg grada i naše države. Upravo zbog toga, postignuća i društvena odgovornost nisu samo rezultat talenta i rada, već i odraz vaše posvećenosti unapređenju društva i stvaranju bolje budućnosti za sve nas''

Asocijacija menadžera Crne Gore dodijelila je godišnje nagrade za najuspješnije menadžere kao i za najbolje preduzetnike i poslodavce za 2023. godinu.

Tokom svečanosti uručivanja nagrada govorila je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice koja je iskazala posebno poštovanje ovogodišnjim laureatima budući da se ,,nagrada Asocijacije menadžera smatra jednom od najznačajnijih priznanja koje dodjeljuje struka i predstavlja motiv za kontinuirani rad i ulaganje u znanje, jačanje kolektiva…”

,,Vaša predanost, vizija i upornost su ključni faktori koji su omogućili kompanijama da postignu izvanredne rezultate. Kroz posvećen rad, stvarate poslovnu klimu koja podstiče inovacije, zapošljavanje i ekonomski rast našeg grada i naše države. Upravo zbog toga, postignuća i društvena odgovornost nisu samo rezultat talenta i rada, već i odraz vaše posvećenosti unapređenju društva i stvaranju bolje budućnosti za sve nas”, kazala je Injac.

Injac i Rajzing Rajnke/ Foto: Glavni grad

“Nastavite da budete inspiracija i motivacija svojim kolegama, zaposlenima i cijeloj zajednici, gradeći mostove ka uspjehu i prosperitetu”, zaključila je Injac.

Asocijacija menadžera Crne Gore (AMM) izabrao je naj menadžere, preduzetnike i poslodavce u Crnoj Gori za prošlu godinu u 12 kategorija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve