Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

Samardžić: Za promjene u Srbiji važan je pad Abazovića kao i pad Momira Bulatovića prije 25 godina

''Za promene koje će nastupiti u Srbiji važan je pad Dritan Abazovića kao i pad Momira Bulatovića i njegove staljinističke frakcije pre 25 godina''

Istoričar i profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Nikola Samardžić, prokomentarisao je na svom Twitter nalogu  značaj koji će nedavni pad Vlade u Crnoj Gori imati za Srbiju.

’’Za promene koje će nastupiti u Srbiji važan je pad Dritan Abazovića kao i pad Momira Bulatovića i njegove staljinističke frakcije pre 25 godina. Štaviše Vučić dobro zna da je nakon 1997. nastupila 1999. Ili ga je neko podsetio, svejedno. Biće i Pride’’, napisao je Samardžić.

Poslanici crnogorske skupštine izglasali su u petak kasno uveče, posle cjelodnevne rasprave, nepovjerenje vladi Dritana Abazovića.

Za smjenu Vlade glasalo je 50 prisutnih poslanika.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
22.08.2022-09:45 09:45

Svjesna je CRNA GORA -nije njemu za dzaba GOS-MILO rekao da je BITANGA-ZLO CRNOGORSKO- koju je bruku CG za ovo 100 dana imala da je CIJELI SVIJET UPOZORAVAO a posebno NJEGOV  NAROD -KOSOVO I ALBANIJA da ce da mu zabrane ulaz -da nije dobro dosao U POSJETU jer su znali sa kim posla imaju!

Lada
22.08.2022-09:50 09:50

Prestacemo gledati na Srbiju.
Hrvatska je utišala Srbiju i okrenula joj leđa.Tako treba i Crna Gora.Nema druge.