Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Rasplamsava se stari sukob: Supruga funkcionera URA traži da se lideru PzP ukine internet!

Tvit je objavljen samo nekoliko sati nakon što su mediji prenijeli stavove Nebojše Medojevića u intervju za portal Srbin.info

Odnosi između funkcionera koalicija “Za bolju budućnost Crne Gore” i “Crno na bijelo” svakim danom su sve lošiji. Rat su obnovili nekada partijske kolege lider PzP Nebojša Medojević i potpredsjednik pokreta URA Miloš Konatar. Supruga Konatara, Ana Ponoš juče je na Twiteru objavila “može li neko da ugasi baznu stanicu za zgradu Maxim, jer ovom Medu moramo nekako ukinut pristup medijima i Internetu”.

Tvit je objavljen samo nekoliko sati nakon što su mediji prenijeli stavove Nebojše Medojevića u intervju za portal Srbin.info. U tom intervjuu Medojević je kazao da će se DF boriti da se ukine odluka o priznanju Kosova, a skeptičan je bio i po pitanju funkcionisanja ekspertske Vlade, koju predlaže partija URA.

Miloš Konatar foto URA

Podsjetimo, Medojević i Konatar su bile kolege u Pokretu za promjene od 2006. do 2009. godine. Tada je grupa funkcionera PzP napustila stranku nezadovoljna načinom na koji Medojević njome upravlja. Konatar je bio jedan od najglasnijih protivnika Medojevića. Lider PzP je tada “puč u stranci” okarakterisao kao “djelo ANB” koji su napuštanjem odlučili da oslabe stranku uoči samih parlamentarnih izbora.

Njihovi zategnuti odnosi traju od tada, a godinama su se samo produbljivali.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Gagi
04.09.2020-08:22 08:22

Nema druge,moram zamoliti gospodina Vesa Pejovića za ovog s….. izljuska kao na aerodrum u Beogradu,da malo prestane da balavi,nema druge.

vinsent
04.09.2020-20:40 20:40

vi koji prenosite i kreirate ovu vijest ste dokaz da je medo bio u pavu

rodjen prije 60
07.09.2020-05:50 05:50

Ko je Konatar ? Je li clan dps-a ?