Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Schim stiže tokom jula

Tokom Nintendo Indie World stream-a u srijedu se pojavilo da igra dolazi na Switch, PlayStation, Xbox i PC 18. jula. Kreatori kažu da će neometano raditi i na Steam Deck-u.

Uvijek je lepo dobiti datum izlaska igre koji zapne za oko kad god se pojavi. Imali smo nekoliko pogleda na Schim, lijepu platformersku zagonetku, u prethodnim izlozima igara. Tokom Nintendo Indie World stream-a u srijedu se pojavilo da igra dolazi na Switch, PlayStation, Xbox i PC 18. jula. Kreatori kažu da će neometano raditi i na Steam Deck-u.

Preuzećete masku ljiga, stvorenja nalik žabi koje je povezano sa čovjekom, ali je odvojeno od njih. Da biste se vratili svojoj osobi, moraćete da skočite iz jedne sjenke u drugu. Čini se da se Schim poigrava svijetlom i senkama na intrigantne načine, kao što je aktiviranje viljuškara da bi vašem liku omogućio pristup novoj oblasti horizontalno i povlačenje na znak da biste se dalje gurali naprijed.

Schim koristi apstraktni umjetnički stil za koji se nadamo da je pogodan za umjereno izazovnu igru. Programeri Evoud van der Verf i Nils Slijkerman, koji su radili na igri četiri godine, takođe kažu da će svaki nivo sadržati male priče.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve