Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Konatar: Spajićeva Vlada sprovodi program Zaduženje sad 2

Od Singapura u Evropi, za samo 120 dana rada Spajićeve Vlade došli smo do novog zaduženja od skoro milijardu eura, na šta smo od početka upozoravali, navodi Konatar

Vlada Milojka Spajića novim dugom od 750 miliona dolara, umjesto obećanog programa “Evropa sad 2”, sprovodi program “Zaduženje sad 2”, kazao je poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar.

“Umjesto obećanog povećanja plata i životnog standarda, dobili smo povećanje državnog duga od 750 miliona dolara. Ako tome dodamo i prethodno zaduženje Spajićeve Vlade od 159 miliona eura dolazimo do cifre od oko 900 miliona eura novog duga i to samo za par mjeseci. Evopu sad 2 niko još nije vidio ali je “Zaduženje sad” već sprovedeno”, ističe Konatar.

Od Singapura u Evropi, za samo 120 dana rada Spajićeve Vlade došli smo do novog zaduženja od skoro milijardu eura, na šta smo od početka upozoravali, navodi Konatar.

“Danas su građani dobili “lijep” poklon od Milojka Spajića i njegove Vlade – novi dug od 750 miliona dolara, čime je svaki građanin Crne Gore zadužen za dodatnih 1.190 dolara i to bez kamate” zaključio je šef poslaničkog kluba URE.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve