Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakočević: Propalo se kad je Danijelu Đurović i SNP zapalo da se pitaju sa kojom crkvom država može potpisati ugovor, ovome se mora stati na kraj

Kako je naveo, sekularnost, suverenitet, integritet i dostojanstvo države su i za SNP i Vladu u kojoj se oni dominantno pitaju i dalje nepoznate kategorije

Propalo se kad je Danijelu Đurović iz SNP-a, koja nam je krijući se iza opštinskog odbora iz Herceg Novog na čijem čelu je dugo vremena bila, poručivala da “među komitama nema ni C od Crne Gore i Crnogoraca, ni zere čojstva i junaštva”, zapalo da se pita o tome sa kojom vjerskom zajednicom država može a sa kojom ne potpisati ugovor, saopštio predsjednik podgoričkog odbora SD-a Marko Rakočević.

Foto: SD
Foto: SD

Kako je naveo, sekularnost, suverenitet, integritet i dostojanstvo države su i za SNP i Vladu u kojoj se oni dominantno pitaju i dalje nepoznate kategorije.

“Ovakvom omalovažavanju Crne Gore i Crnogoraca, koje nam gotovo svakodnevno Abazović i SNP priređuju, dok ostali koji njihovoj Vladi daju podršku u Parlamentu “glasno ćute” zbog “dubine”, se mora konačno stati na kraj. Dosta je bilo”, zaključio je Rakočević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve