Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

KRIZA VLASTI Radunović: Nećemo glasati za prijedloge Vlade dok Blagojevića ne smijene

Kako je rekao, klub DF-a, dok se Blagojević ne smijeni, neće glasati ni za jedan prijedlog Vlade CG, osim Zakona o slobodi vjeroispovijesti

Poslanik DF-a Slaven Radunović kazao je danas u Parlamentu da su dobili informaciju da je danas Vlada naimenovala za vršioca dužnosti direktora policije Dragana Blagojevića, čovjeka koji je, kako kaže, rukovodio brutalnim hapšenjem poslanika Demokratskog fronta.

“Taj gospodin Blagojević je u jednom momentu, uletio sa gomilom policajaca i sa “hapsi bagru” tjerao policajce na sukob sa nama”, kaže Radunović.

Radunović poručuje potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću i ministru unutrašnjih poslova Sergeju Sekuloviću da dođu u Parlament i obrazlože tu odluku, jer je kako kaže Blagojević nedostojan te funkcije.

Kako je rekao, klub DF-a, dok se Blagojević ne smijeni, neće glasati ni za jedan prijedlog Vlade CG, osim Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Branko
17.12.2020-17:49 17:49

Koja farsa.Pa ovo je samo kratkotrajno zakonsko ,prijelazno rjesenje.Vidjecemo Vas sokolovi kako ce te poslije zavrsetka ove farse glasati u skupstini.Za sad nemate vi petlju da oborite vladu.Strah od DPS je i dalje veliki.