Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

”ROZI” AKTIVIRAN U AKCIJI VRŠENJA PRITISKA Radunović: Spajić da pokrene novi krug pregovora, potrebna ozbiljna većina

Nakon Andrije Raja Mandića koji je sinoć pozivao na nove izbore, u vršenje pritiska na Spajića uključio se i Slaven Radunović - Rozi

Nakon izjave lidera Demokrata da ta partija neće u Vladu s onima koji su bili na listi Demokratske partije socijalista (DPS), u koaliciji “Za budućnost Crne Gore”, po nalogu Beograda su ponovo krenuli da vrše pritisak da mandatar Milojko Spajić pokrene novi krug pregovora.

Nakon Andrije Raja Mandića koji je sinoć pozivao na nove izbore, u vršenje pritiska na Spajića uključio se i Slaven Radunović – Rozi.

Javnost je, kako je kazao funkcioner Nove srpske demokratije (NSD) Slaven Radunović, bila u zabludi, jer većine za formiranje vlade, kako tvrdi, nikad nije ni bilo.

– Sada je postalo definitivno jasno da ne postoji nikakva šansa da se takva vlada sastavi. Bio bi red da Spajić vrlo brzo pokrene novi krug pregovora sa onima sa kojima može da napravi ozbiljnu većinu ili da vrati mandat i ne zamajava građane Crne Gore i da neko drugi dobije mandat ili da idemo na izbore. Smatram da je mnogo poštenija ta varijanta da se ide na izbore – kazao je Radunović za TVCG.

IzvorTVCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
07.10.2023-10:22 10:22

Treba ozbiljna cetnicka-antidrzavna vecina..jel tako..DF-ovci..Drazinog fronta…????