Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Radikalna zapuštenost

Samoproklamovani genije koji stiže svuda u velikom je problemu na koji nije obratio pažnju, jer ne stiže od bavljenja Crnom Gorom, BiH i Kosovom. Sada je pred jednačinom sa svim nepoznatim  koja ga izluđuje

Piše: Milutin Cerović

Znate, radikalnom mačku je tradicionalno malo goveđa glava, pa je po regionu krenuo u osvajanje suverenih država. I to nakon što je izgubio sve ratove sa koalicionim partnerom tih 90-tih.

Sada kada se dočepao vlasti nakon 2012. odmah se ostrvio na lakše mete, i to na Crnu Goru, na srpski entitet u BiH itd.

Vođa se paralelno bavi okupacijom Crne Gore gde ulaže desetine miliona eura u svoje pulene, čitaj političke Srbe.

Paralelno se bavi uvozom glasača iz RS za potrebe izbora u Srbiji i Crnoj Gori.

Bavi se svojom strankom, ali i tupavom i bezličnom beogradskom opozicijom.

Bavi se svim medijima koje u 99 posto slučajeva gotovo sam uređuje.

Bavi se svim sportskim klubovima u Srbiji koje privatno finansira iz državnog budžeta.

Bavi se saradnjom sa podzemljem i na vezi je sa svim huliganskim vođama i njihovim grupama.

Kosovo mu tu dođe kao hobi, a u cilju zagorčavanja života Prištini, Briselu i Vašingtonu.

Bavi se privredom, gradnjom puteva, dovođenjem fabrika iz inostranstva koje čašćava milionima iz budžeta.

Bavi se lažnim pristupom Srbije u EU, a u isto vreme flertuje sa Moskvom.

Dakle, bavi se svim i svačim, ali jedan glavni posao je totalno zapustio, a to je bavljenje Srbijom.

Nju je zapustio, nju je privatizovao, nju je institucionalno i medijski obezglavio do samouništenja.

Taman kada su neki pomislili da je on genije i da je Srbija na pravom putu, desila su mu se deca umesto naroda.

I to mrtva deca, ranjena deca, pogubljena deca, zapuštena deca sa oružjem u rukama.

Samoproklamovani genije koji stiže svuda u velikom je problemu na koji nije obratio pažnju, jer ne stiže od bavljenja Crnom Gorom, BiH i Kosovom. Sada je pred jednačinom sa svim nepoznatim  koja ga izluđuje.

Tako to biva u životu, pobeđuje u prljavom ratu laži i obmana, ali se sapleo i pao u prašinu zapuštanja sopstvene države i unutrašnjih problema koje neće lako otresti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

26 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
11.05.2023-07:27 07:27

Ovog slusat sa njegovim nacionalistickim mucavim govorom dok izgovori jednu rijec cekat po minut -gasi-TV-Srbija nikad boljeg i pametnijeg politicara nece gledat od VELIKOG GOSPODINA CANKA -Takav treba Srbiji da bi okruzenje zivjelo slobodno u slozi i miru !!

Merlin
11.05.2023-08:59 08:59
Reply to  Safet

Safete, drži se ti bureka, baklava i semenki u svojoj kasabi …

TV_EU
11.05.2023-10:19 10:19
Reply to  Merlin

Merline prošetaj opanke !

Merlin
11.05.2023-11:26 11:26
Reply to  TV_EU

To je tvoj posao kao gastarbajtera u EU koji je pobegao od bede i siromaštva DPSa.

Krsto
13.05.2023-18:37 18:37
Reply to  Merlin

Merline prosetaj opanke ili konja po avliji..Tj pricuvaj strazu dok Aga u kuci naplacuje porez u naturi..

Merlin
11.05.2023-08:05 08:05

Vučić za takve kao što si ti i jeste genije. On je mitsko biće, doktor nauka od koga možete samo da učite. Neko ko je Srbiju podigao na noge i ko je vas dušmane stavio na svoja mesta. Šta bi dao da imate nekoga ko je tako sposoban, inteligentan, vredan, radan i obrazovan ? Iza njega stoje dela, a vi živite u lažima i obmanama da ste mnogo važni i bitni. Samo vam pokazuje koliko ste nesposobni, zavidni i ljubomorni.

TV_EU
11.05.2023-10:20 10:20
Reply to  Merlin

Prošetaj opanke srpski junače

Merlin
11.05.2023-11:27 11:27
Reply to  TV_EU

Eto ti si junak koji u EU vrti đevrek na taksiju, čisti klozete i meša malter.

Гешихте
11.05.2023-13:03 13:03
Reply to  Merlin

Ako nastavite ovako da se dižete na noge, bićete vrlo brzo na koljenima. A najbolji ste u takvoj poziciji, jedino tad se može korisna usluga od vas dobiti ;)

Antiposrbica
11.05.2023-09:56 09:56

Karikatura. Muška Miljana Kulić. Uz nju, i najveća zvijezda rialiti nacije. Njegova višesatna prenemaganja su blago, lično volim da ga gledam i slušam, pogotovo u duetu sa Jovanom Jeremić. On se bori, ne jede, ne pije, slabo spava jer mora da se žrtvuje za Srbiju a Srbija se predati neće. Istovremeno, više je uradio na državnosti Kosova od Rugove, Tačija i Haradinaja skupa, Kurti ostao u male. Srpske policije na sjeveru Kosova nema, nema ni srpskog suda, odoše Gazivode, elektrprenosni sistem…ali zato ima kosovskih registarskih tablica, kosovskog pozivnog broja, graničnih prelaza…čovjek je udario temelj kosovske državnosti. Istovremeno, svakog vikenda on… Pročitaj više »

Merlin
11.05.2023-10:18 10:18
Reply to  Antiposrbica

Druže, ko je tebe slagao da si kalibar Lejkersa, kada ti je i FMP nedostižan i misaona imenica? Ko si, šta si i šta imaš pa si tako samouveren ? Shvataš li da je AV viša, nedostižna liga u svakom pogledu? Superiorniji je od svih regionalnih građanskih nato aparatčika i uvlakača.

Antiposrbica
11.05.2023-11:57 11:57
Reply to  Merlin

@merlin, slagali su me Tenison, Puškin, Vilson, Gledston…nisu loši skauti. Čovjek sam iz kulture a volim njen trash izraz i tvrdim da je Aleksandar Vučić u ravni sa velikim Ekremom.. Mislim da je ispred Bore Lee-a i jedino je Miljana Kulić ispred njega. Ako je Hilari Bilova supruga, onoga Bila što je bio predsjednik Amerike 1999. onda su se Klintonovi napunili para iz Srbije, a ko ih je finansirao sam zaključi…nijesu Šolak i Đinđić a Čanak i Sonja Biserko nemaju te pare. Ako me sjećanje dobro služi, i Toni Bler je bio na funkciji 1999. a i on je finansiran… Pročitaj više »

Merlin
11.05.2023-13:35 13:35
Reply to  Antiposrbica

Postoji magična sprava koja se zove “daljinski upravljač”. Prebaciš kanal na kome su Zadruga i Miljana Kulić, pa gledaš fudbal, balet ili neki film. Nikoga nije briga ni za Tonija Blera, ni za Klintonove jer to je davno prošlo vreme. Vučić je blago Srbije, jer će iza njega ostati novi autoputevi, brze pruge, fabrike, IT i klinički centri, jaka vojska, gradovi koji su se skroz promenili, itd. U Srbiji se nikada više nije gradilo, snimalo filmova i napredovalo. Iza njega će ostati dela, a ne prazne priče i filozofiranja na koja ste vi navikli. Tvoj mentalitet je navikao na “gazde”… Pročitaj više »

Antiposrbica
11.05.2023-16:25 16:25
Reply to  Merlin

@merlin Uradio je više puteva od Karađorđa a napraviće više stadiona od kneza Mihaila, skoro pa citiram.
Nema toga klasika, super klasika, bečkog novogodišnjeg koncerta koji bi me motivisao da uzmem daljinski u ruke kada vidim državnika, državnika kome nema ravna od Balkana pa ćeraj do Pjongjanga. Da sam Srbin ili stanovnik Srbistana bilo bi me sramota Miljane sa Andrićevig venca, ovako uživam u samosažaljivim jutarnjim prenemaganjima dok sjedi preko puta novinarskog barda Jovane Jeremić.

Merlin
11.05.2023-21:41 21:41
Reply to  Antiposrbica

Uživaj u “pojavi” Mila Đukanovića. Eno ga, rukovao se sa kraljicom, nabacio frak i leptir mašnu jer važan je utisak i ono “pravo je gospoče”. Prenemagao se Vule ili ne, on završava posao za Srbiju, ima viziju, širinu i 10X više energije od većine “lidera” iz regiona. Mislim da je neponovljiv jer iza njega stoje DELA, a ne reči. “Srbistan” je Kalifornija za neuke kao što si ti, izgubljene u vremenu i prostoru koji ne vide kako danas svet funkcioniše. On je državnik nas Srba i građana Srbije, pa ne je nejasno zašto te tangira i kakve veze imate sa… Pročitaj više »

Merlin
11.05.2023-21:46 21:46
Reply to  Antiposrbica

Ovi tvoji “donosioci odluka” i “lideri” godinama guslaju istu priču o građanskim glupostima. Hejtovanje Srbije, crkve, AV i Srba vam je jedina politika. Uporedi tu priču su Vučićevom, pa ćeš shvatiti koliko je superiorniji, inteligentniji, slojevitiji, lukaviji, uspešniji i bolji od vas koji ste zaglavljeni u pričama o četnicima i partizanima i građanskim glupostima.

Krsto
13.05.2023-18:35 18:35
Reply to  Merlin

u srbiji se nikad vise nije rusilo.Nikad se nije vise mrzio komsiluk..Nikad se nije vise umiralo, nego radjalo..Nikad Sumadija jos od velike seobe nije bila pustija..U srbiji se nikad manje nije gradilo po unutrasnjosti..To sto se gradi po Beogradu je za Aleksandra Vucica njegovu kliku i njegove drage Arape Turke Kineze Ruse Vijetnamce i ostale strance kojima on u miraz ostavlja srbiju..Vucko stampa useljenicke papire i radne dozvole kao toalet papir..A belosvjetski bogatasi merkaju Beograd a sirotinja opustjelu zemlju i napustene kuce po po srbiji..

Mark
11.05.2023-15:06 15:06
Reply to  Antiposrbica

Ravo za kontra comentar.
Pozzz

Budimir
11.05.2023-10:13 10:13

@Merlinko, demagogu potuljeni…Šta nije tačno u tekstu koji vidim niste ni pročitali uopšte ?
Vas tekst i ne zanima, vi ste samo batina koja ponavlja naručene tabloidne hvalospeve koji ne žive od prodaje na kioscima, nego od finansiranja iz državne budžetske kase.
Ova tema je preduboka za vas, zato ste se i udavili u njoj kao malo dete od tri godine.

Merlin
11.05.2023-11:34 11:34
Reply to  Budimir

“Dakle, bavi se svim i svačim, ali jedan glavni posao je totalno zapustio, a to je bavljenje Srbijom. Samoproklamovani genije koji stiže svuda u velikom je problemu na koji nije obratio pažnju, jer ne stiže od bavljenja Crnom Gorom, BiH i Kosovom.” — On i jeste suvi GENIJE ako uspeva svim sferama društva i života da se bavi, ako je Srbiju preporodio ekonomski, diplomatski i vojno. Plus stiže i da se bavi regionom. Problem je što je vas najurio i zabranio vam da se bavite Srbijom, a vi ne uspevate samim sobom da se bavite. Niste ista liga, isti nivo… Pročitaj više »

Lada
11.05.2023-10:13 10:13

Odličan komentar. Zemlja koja je u problemima do grla neprestano kidiše na komšije. To se prije ili poslije vrati kao bumerang.

Merlin
11.05.2023-12:12 12:12
Reply to  Lada

Osećaj da neko “kidiše” na tebe je proizvod paranoje i opsednutosti Vučićem. Bolje rešavaj svoje probleme, nego što gledaš preko plota.

Merlin
11.05.2023-13:11 13:11

Kako fizički stiže jedan čovek da se bavi svim sferama društva u Srbiji, plus regionom, a vikendom u slobodno vreme da otvara nove fabrike i puteve ? Izgleda da ga mrzite jer je on Supermen. :)

Novica
11.05.2023-14:56 14:56

@Merline,
Jeste vi ometeni u razvoju prirodno, ili trenirate negde ?
Nije on zadužen da se bavi svim I svačim tupsone, nego samo protokolarnim predsdničkim mandatom.
U kojoj državi predsednici grade puteve i stadione ?

Merlin
11.05.2023-15:45 15:45
Reply to  Novica

Itekako mu je to posao jer se istim poslom bavi Makron i mnogi drugi predsednici ! Tačno se vidi da si zavidan i ljubomoran. Ne uklapa se u profil vas “protokolarnih” beskičmenjaka kojima vladaju strane ambasade i nvoi.

RIR
12.05.2023-15:25 15:25

…SJAJNO KUCO CEROVIC ! …nas glavni “junak”sa slike koji je o jadu zabavio region /bivše komšije/a sad to radi MUČKI i lukavo preko SS/Srbije/ ,novcem i domacim izdajnicima koji vise vole tuđe “one opanke” tuđe zastave a ne one časne CG ,to radi “junak” sa slike preko raznih “Merlina” da bačaju otrov ,siju laži i pljuju u tuđu kucu u kojoj dolaze kao gosti… takve su i 120 hiljada izbjeglica ,koje ih je išćerao isti “junak “sa slike/politikom/ a mi ih ugostili ,sada zaboravili ,da im je CG,dala posao i dom…To su tvoji ugroženi srbi koji su sve to zaboravili… Pročitaj više »