Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

PzP: Medojevićeve ocjene bile tačne, na djelu je istorijska prevara birača

Prema njihovim riječima tvrdnje Medojevića da je ova Vlada nesposobna da vodi državu, te da su pojedini ministri u njoj korumpirani, nažalost, svakog dana se sve više i više potvrđuju

Pokret za promjene i lider PzP-a Nebojša Medojević nedjeljama unazad dobijaju mejlove slične sadržine od građana u kojima isti traže da on prihvati njihovo izvinjenje zbog napadanja njega, te saopštavaju da su svi njegovi stavovi i ocjene o istorijskoj prevari birača koalicije Za budućnost Crne Gore pokazali kao tačni i osnovani, saopšteno je iz PzP-a.

Prema njihovim riječima tvrdnje Medojevića da je ova Vlada nesposobna da vodi državu, te da su pojedini ministri u njoj korumpirani, nažalost, svakog dana se sve više i više potvrđuju.

“Mjesecima unazad bili smo svjedoci raznih napada i uvreda na račun Predsjednika PzP Nebojše Medojevića koji je još od samog početka ‘rada’ ove Vlade upozoravao javnost na sve ono što se trenutno događa i govorio da je ova Vlada samo nastavila politiku kriminalne organizacije DPS-a”, navode iz PzP-a.

Kako ističu, kampanja da se Nebojša Medojević diskredituje bila je i više nego jasna.

“Međutim, bilo je i onih koji su uvidjeli da se on od samog početka koristi samo istinom koja je, nažalost, surova i nemila za čuti. Podsjećamo, ova Vlada od njenog formiranja nije uradila ništa od onoga što su građani koji su 30. avgusta glasali za promjene u Crnoj Gori očekivali. Nije demontirala DPS, nije sprovela lustraciju, nije usvojila zakon o porijeklu imovine, nije potpisan temeljni sporazum sa SPC, nisu otvorena nova radna mjesta, nema nove ekonomske politike itd itd”, dodaju iz PzP-a.

Napominju da je od formiranja nove Vlade bez posla ostalo 10 000 ljudi, dok BDP u prvih 6 mjeseci bilježi pad od 6 odsto u odnosu na katastrofalnu 2020. kad je pad BDP bio 15 odsto zbog pandemije.

“Sve veći i veći broj građana uviđa da se sve ono na šta nas, mjesecima unazad, Nebojša Medojević upozorava postaje surova istina koju mnogi nisu htjeli ni čuti niti u nju povjerovati. Umjesto da, kao pojedini, iznosi lažne optimistične informacije i da putuje u Japan o trošku države kojoj prijeti velika ekonomska kriza, Nebojša Medojević iznosi istinu i rešenja kako da se spriječi još veća katastrofa u Crnoj Gori”, zaključuju iz PzP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Anonimous
27.07.2021-14:49 14:49

Pa zna se ko je ovo pisao, isti nivo Medov – Milomir Marić, tako mi Happy-ja.

PzP: Medojevićeve ocjene bile tačne, na djelu je istorijska prevara birača – CG Vijesti
27.07.2021-14:50 14:50

[…] Aktuelno […]

Nikola
28.07.2021-01:32 01:32

Hahahahahaha…..koja sprdnja. Picousti mu pise :)))))))