Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Poslanik DF Milo Božović podnio ostavku

Obavještavam zainteresovanu javnost u Crnoj Gori a posebno glasače pobjedničke izborne koalicije Za budućnost Crne Gore sa čije sam liste avgusta 2020. godine izabran za poslanika u Skupštini, da podnosim ostavku na ovu funkciju

Poslanik DF Milo Božović oglasio se saopštenjem za javnost.

Saopštenje prenosimo u cjelosti

Obavještavam zainteresovanu javnost u Crnoj Gori a posebno glasače pobjedničke izborne koalicije Za budućnost Crne Gore sa čije sam liste avgusta 2020. godine izabran za poslanika u Skupštini, da podnosim ostavku na ovu funkciju.

S obzirom na to da sam prihvatio da budem nosilac liste na predstojećim izborima u Budvi, a kako po slovu Ustava i zakona ista osoba ne može istovremeno obavljati funkciju poslanika i funkciju predsjednika opštine, na ovaj način želim da stavim do znanja da u pogledu ishoda rezultata budvanskih izbora – ne ostavljam prostora ni za najmanju sumnju u izbornu pobjedu.

Poznato mi je, da je običajena praksa da poslanik podnosi ostavku tek nakon rezultata izbora odnosno u zavisnosti od istih ali sa tim u vezi nemam ni najmanju dilemu i ne želim da zadržavam “rezervnu poziciju”. U ogromnu podršku građana i građanki Budve kao i u pobjedu liste koju predvodim – nedvosmisleno vjerujem.

I na ovaj način, taj realni, izborni optimizam želim upečatljivo da potvrdim. To je i u skladu sa rezonima kojima se vodim – i kroz život i kroz politiku. Nema kalkulacija, nema čekanja. Kampanja za lokalne izbore u Budvi je počela a ovim činom dobiće dodatno motivaciono ubrzanje.

Uspjeli smo 2016. da oslobodimo grad od korupcije, uspjeli smo 2020. godine da odbranimo grad od represije i puča, vrijeme je da uspostavimo političku stabilnost u Budvi i time omogućimo uslove za njen ubrzani razvoj i napredak. Rasploženje i uvjerenje za tako nešto je veliko a u prilog tome je i moja ostavka na funkciju poslanika. Pobjeda ili ništa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
25.04.2022-11:56 11:56

Sad ako vas ponovo izaberu BUDVANI i vi prestavljali OPSTINU BUDVA to je znak da se gradi jos jedan objekat u DOBROTU -vi ste dno dna I BRUKA CG- KOGA VI PRESTAVLJATE- KOD VUCICA NI U RUDNIK NEBI MOGLI RADIT!

BZekovic
25.04.2022-12:09 12:09

Nijeste uspjeli da oslobodite Budvu od korupcije. U Budvi je procvetala korupcija od kad ste vi dosli na vlast. Na vasše oči i uz vašu podršku, trenutno najvećiinicijator i izvšioc koruptivnih radnji je po zlu čuveni nasilnik Carević, dosadašnji gradonačelnik Budve. Nijeste uspjeli da sačuvate političku stabilnost u Budvi, a tome svjedoče stalno prijevremeno obaranje vlasti u Budvi. U Budvi 2020 nijeste uspljeli da odb ranite Budvu, nego ste užasnom, represijom i korupcijom, pučem došli na vlast. Ono u čemu ste uspjeli jeste i javna, otvorena izdaja Crne Gore, kojom je vađa dika i ponos, nepismeni Carrević, sa kupljenom diplomom… Pročitaj više »

bojovici
25.04.2022-19:14 19:14

Pa posto za tebe i Carevica( mislis e ce ga narod zabovarit e bogomi nece) nema pobede onda naravni nista ka sto si trazio i reka…Pobeda ili nista pa naravni nista.

branka
26.04.2022-14:30 14:30

Njima je odzvonilo jedan po jedan odlaze .RIP za DF