Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

PKS: Bolje Mickey da brine o siromašnim, no što cmače popove po bijelom svijetu!

Da išta zna Mickey iz #nijemojavlada, znao bi da u Crnoj Gori žive narodi koje isto uvo zabolje za Teofila, jer imaju svoje vjerske poglavare i ovaj ''blaženi'' im zaista ne treba

Patriotsko komitski savez poručuje ministru finansija i socijalnog staranja Milojku Spajiću iz #nijemojavlada, da mu je bolje da vodi brigu o siromašnim slojevima građana Crne Gore, o platama i penzijama, nego što cmače popove po bijelom svijetu i „prima blagoslove“! Nevjerovatno je čime se jedan ministar finansija bavi, ali je to tužna činjenica iz tužne #nijemojavlada i još tužnije Crne Gore!

Čak i laici znaju da zbog neusvajanja budžeta, ne funkcioniše služba socijalnog staranja, da se ne isplaćuju mizerne naknade za oboljele od karcinoma, jer Mickey nema kad da formira komisije, da je zaustavljen rad i službi gerontodomaćica, da se broj nezaposlenih mjeri hiljadama na mjesečnom nivou…sve to Spajić zna, ali, zaboga, otperjao je u Izrael i „donio blagoslov patrijarha Teofila“????? Za koji nas baš uvo zabolje!

Da išta zna Mickey iz #nijemojavlada, znao bi da u Crnoj Gori žive narodi koje isto uvo zabolje za Teofila, jer imaju svoje vjerske poglavare i ovaj „blaženi“ im zaista ne treba.

Takođe, ministar bi trebao da zna da su vjerska osjećanja privatna stvar svakog pojedinca, njegovo pravo i sloboda uvjerenja, da svaki pravi vjernik ima “svoj” vlastiti doživljaj vjere i Boga, bez obzira da li je Isus ili Alah, i najmanje mu treba da mu neki Mickey “donosi” blagoslov, što istovremeno znači ministrovo političko doživljavanje vjere i “apostolata” , samodopadnosti i “misije” u kojoj tripuje da živi i radi. Da se Teofil pomolio i za onu ubijenu palestinsku djecu, možda bi mrva tog “blaženstva” i doprla do Crne Gore; ovako svaki potez ovih nesrećnih “apostola” još dublje gura Crnu Goru u mrkli mrak iz kojeg će se teško izvući zaključuju iz PKS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve