Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Održan 4. Kongres Foruma mladih i žena BS: Suada Musić i Sabina Muratović izabrane za nove predsjednice

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović, zahvalio je dosadašnjim predsjednicima FM i FŽ Seadu Šahmanu i Kenani Strujić-Harbić na značajnom doprinosu i rezultatima koje su postigli u prethodnom periodu

U Podgorici je održan 4. Kongres Foruma mladih i Foruma žena Bošnjačke stranke, na kojem su delegati birali nova rukovodstva mladih i žena BS. Za novu predsjednicu Foruma mladih BS izabrana je Suada Musić, diplomirana politikološkinja, koja je od februara obavljala funkciju koordinatorke FM, a za novu predsjednicu Foruma žena izabrana je Sabina Muratović, diplomirani profesor pedagogije.

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović, zahvalio je dosadašnjim predsjednicima FM i FŽ Seadu Šahmanu i Kenani Strujić-Harbić na značajnom doprinosu i rezultatima koje su postigli u prethodnom periodu.

Istakao je da su mladi i žene najveći potencijal Bošnjačke stranke.

„Naš fokus je da što više mladih i žena bude uključeno u procese odlučivanja, kako u našoj partiji, tako i na državnim funkcijama. Srećan sam kao predsjednik Bošnjačke stranke što mladi i žene prepoznaju da upravo politika BS pruža šansu i mogućnost veće participacije i mladih i žena. Učešće mladih i žena na svim nivoima odlučivanja, prisutnost u kreiranju javnih politika, biće programski zadaci u narednom periodu i za novo rukovodstvo ove dvije organizacije“, kazao je Ibrahimović.

Svečanom dijelu Kongresa prisustvovali su članovi Predsjedništva Bošnjačke stranke, poslanici, predsjednici OO BS, kao i predstavnici asocijacija žena i mladih iz Demokratske partije socijalista (DPS), Pokreta Evropa sad (PES), Demokrata, Socijaldemokrata (SD), Socijalističke narodne partije (SNP), Liberalne partije (LP), Socijaldemokratske partije (SDP), FORCE i Demokratske Unije Albanaca (DUA).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
21.10.2023-11:48 11:48

Bosanci su ponosan narod…