Srijeda, 15 Maja, 2024
Rubrika:

NIKŠIĆ SE DANAS BRANI OD VELIKOSRPSKE HEGEMONIJE Patriote protiv projekta ”srpskog sveta” i Vučićevih plaćenika

Posljednjih više od mjesec Nikšić je na meti brutalnih propagandnih, obavještajnih i terenskih napada od strane sumnjivih individua koje u ovaj grad dolaze iz Srbije i Republike Srpske da pružaju logističku pomoć četničkim i velikosrpskim snagama. Cilj je jasan - uspostavljanje SAO Nikšić kao još jednog uporišta ''srspkog sveta'' koje bi destabilizovalo ne samo Crnu Goru već i čitav region

Crna Gora danas brani Nikšić od političkog, propagandnog i obavještajnog desanta koji  Srbija i Rapublika Srpska, potpomognute od strane Moskve već mjesecima sprovode u gradu pod Trebjesom.

Danas se u Nikšiću održavaju lokalni izbori na kojima pravo glasa ima 58.833 birača, a glasaće se na 138 biračkih mjesta. Ovi izbori su specifični jer će se na njima odlučivati da li će ova opština biti predata projektu ”srpskog sveta” ili će ostati bastion crnogorskog patriotizma. Dešavanja na dan izbora uživo pratite OVDJE.

Na nikšićkim izborima učestvuju četiri velikosrpske i dvije pro-crnogorske liste.

Birališta su otvorena u sedam, a biće zatvorena u 20 sati.

Raspored na izbornoj listi je:

  1. Koaliciona lista Evropski tim za Nikšić,
  2. Narodni pokret – Za vaskrsenje Nikšića, kontroverznog svetosavskog biznismena Miodraga Dake Davidovića
  3. Socijaldemokratska partija Crne Gore Srcem za Nikšić,
  4. Za budućnost Nikšića, je neočetnička lista i politički prirepak Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića koju u njegovo ime predvodi kontroverzni Marko ”Šubara”Kovačević.
  5. Koalicija Crno na bijelo – Može Nikšić, čiju okosnicu predstavlja izdajnički pokret URA, će i danas pokušati da prevari procrnogorske birače i doprinese stvaranju SAO Nikšić.

6 . Demokrate Mir je naša nacija – Zaokruži slobodu, koju predvodi Momo Koprivica, zadnja na listi i predstavlja još jednu svetosavsku partiju blisku strkuturama SPC.

Posljednjih više od mjesec Nikšić je na meti brutalnih propagandnih, obavještajnih i terenskih napada od strane sumnjivih individua koje  u ovaj grad dolaze iz Srbije i Republike Srpske da pružaju logističku pomoć četničkim i velikosrpskim snagama. Cilj je jasan – uspostavljanje SAO Nikšić kao još jednog uporiša ”srspkog sveta” koje bi destabilizovalo ne samo Crnu Goru već i čitav region.

Petrol-litije

Portal Aktuleno pisao je danima o djelovanju velikosrpskih političko-obavještajnih struktura, potpomognutih domaćim izdajnicima, ruskim obavještajnim službama, na teritoriji ove opštine.

Prosrpske partije uhvaćene su u pokušaju izborne krađe o čemu smo pisali ovdje: Skoro 1.000 građana Nikšića ima glasačko pravo u Srbiji!

O konkretnim akcijama zvaničnog Beograda, Srpske crkve, agenata iz RS i ruskih terenskih djelatnika u Nikšiću pročitajte ovdje: OFANZIVA BEOGRADA U NIKŠIĆU Stotine hiljada eura, sumnjiva lica i Joanikije za spas svetosavlja, Daka i Dritan u dilu.

Crnogroski obraz: Nikšić ugostio bjelosvjetske bitange, unijeli i raspodijelili oko 1.500.000 eura!

Velikosrpske snage, prije svih lista Aleksandra Vučića ”Za budućnost Nikšića”, pribjegavala je najprizmenijim trikovima da bi dobili podršku – PRODUKCIJSKA KUĆA ”ŠUBARA AND CO” Režiser Kovačević, ”Bato Kokarda” i vojvoda Rajo u epizodi ”ugroženo srpstvo”.

Takođe su prikrivane veze nosioca Vučićeve liste Marka ”Šubare” Kovačevića sa kriminalnim miljeom: Bolju budućnost Nikšiću nudi sestrić ozloglašenog NARKO BOSA: ”Šubara” u problemu, konkurencija širi priče o vezama sa ”Rankom Eskobarom”.

Patriotske snage

Nikšić: Privedeno više pripadnika kriminalnog klana, oduzeta vozila iz Srbije i velike svote novca!

Pisali smo i o agresivnoj kampanji svetosavaca: VELIKOSRBI U NK IZNAD ZAKONA Podoljub i Dritan u strahu od ”Šubarine” ekipe, ne smiju da sklone Amfilohija.

O djelovanju domaćih izdajnika na terenu pisali smo u ovim tekstovima: DOSIJE ”MASNI” (1): ”Internet ploditelj u pokušaju” Dajko i njegovi agitatori u prljavoj kampanji za četnički Nikšić!

DOSIJE ”MASNI” (2) Izdajnik bez presedana, ”krpa” za nacionaliste i dragocjeni ”resurs” za regionalno blaćenje Crne Gore.

Ali i pored sve logističke podrške dolazilo je do sukoba među svetosavskim funkcionerima: SVETOSAVCI U NIKŠIĆU KAO ”ROGOVI U VREĆI” Tuča zbog goriva, Daka prijeti krvoprolićem, DF doveo Dajka da oćera Marka.

Velikosrspko biračko tijelo organizovalo je i takozvane petrol-litije uz finansijsku podršku iz Beograda: PETROL-SVETOSAVCIMA PO 20 EURA ZA AUTO-LITIJE ”Ako vam je malo, idite kod Dake”.

Nosilac Vučićeve liste Kovačević takođe je najavljivao obračun sa neistomišljenicima ako njegova koalicija pobjedi na izborima: ”ŠUBARA” NAJAVLJUJE OBRAČUN SA NEPODOBNIMA ”Zaposleni u RTV Nikšić neka pakuju kofere”

Neočetnička prirepak stranka URA će se boriti za cenzus kako bi pomogla velikosrbima da ostvare svoj projekat u Nikšiću bez obzira da li se to sviđalo njihovim glasačima i funkcionerima: UCIJENJENA URA NA VELIKOSRPSKOJ GILJOTINI Spremni da Nikšić žrtvuju na oltar ”srpskog sveta” po cijenu raspada stranke!?

Licemerje vladajućih funkcionera takođe je došlo do izražaja u kampanji za nikšićke izbore: DESANT NA NIKŠIĆ SLUŽBENIM VOZILIMA: ”Ne se…. nam više o bahatosti bivše vlasti”

Na osnovu svega što smo naveli, jasno je da građani Nikšića u ovoj opštini brane Crnu Goru i njene interese. Ostaje da se vidi da li će Crnogorci dozvoliti stranim službama, propagandno-političkim ispostavama, potpomognutim klerofašističkom organizacijom koja se vodi pod imenom Srpska pravoslavna crkva, da osvoje Nikšić i dovedu ga pod okrilje ”srpskog sveta”.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jok mori
14.03.2021-08:57 08:57

AJMO CRNOGORCI SVOJI SMO NA SVOME; AJMO !!!!

GASO
14.03.2021-09:27 09:27

CETNICI MORATE ZNAT DA VAM CRNOGORCI NECE DOZVOLITI PONOVO FATANJE U JARAM KAO STO STE RADILI 1918 NIKAD VISE!

Donji kraj
14.03.2021-11:02 11:02

Danas smo zbog izbora u Nišić skratili nas redovni neđelni recital sa komsijama blizim i daljim rođacima . Deklamovalismo stvaralastvo našeg tkz mitropolita NVO CPC .Tačno u 10 sati iz svih glasova zaorilose i preko zvucnika jake snage E VIVA MICIKA. A Onda dugi gromki aplauz i blizih i daljih rođaka pa onda pozdrav sa dva prsta pa na kraju svi jako vrlo jako i to zajedno E VIVA NVO CPC.

Ha20
14.03.2021-11:41 11:41
Reply to  Donji kraj

Po svemu sudeci si ti gedzo isao okolo skole umjesto u skolu……………………..

MornarBoka
14.03.2021-13:43 13:43
Reply to  Donji kraj

jesi ti bar osnovnu završio, pa neka si i ponavljao ?

Gagaga
14.03.2021-13:39 13:39

Hahahhahahhahahahahha kakav naslov hahahhahahahahahha

Poltron
14.03.2021-14:09 14:09

….. sa repićem ne patiše! Stari koritarski majstor uhljebljenja od komunista do fašista sPC.